Mogelijk gemaakt door Blogger.

Estée Lauder Bronze Goddess Self-Tan Collection

De zon komt hier maar heel af en toe eens piepen, maar de vakantie staat voor de deur bij mij!
En na een héle lange winter, vol lange broeken en panty's, roepen mijn benen gewoon naar een zelfbruiner alvorens ze bloot gezien mogen worden!

Estée Lauder heeft de perfecte oplossing hiervoor met zijn Bronze Goddess Self-Tan Collection.
Kies voor een stralende, natuurlijk bruine kleur in maar liefst 5 luxueze texturen, telkens met de kenmerkende exotische Bronze Goddess-geur, die doet denken aan zon, zomer en strand!

Bronze Goddess Golden Perfection Self-Tanning Lotion for Face: een zachte, voedende formule speciaal voor het gezicht, zorgt voor een gelijkmatige gouden kleur met een lichte glans die opkomt vanaf één uur na gebruik.

♦ Bronze Goddess Golden Perfection Self-Tanning Milk for Body: een lichte, melkachtige lotion, die zacht aanvoelt, snel droogt en de huid een stralende gloed geeft.


♦ Bronze Goddess Golden Perfection Self-Tanning Gelée for Body: een makkelijk aan te brengen gelée, die perfect blijft zitten, is transfer-resistent en geeft een prachtige, glanzende bronzen tint, die binnen het uur resultaat geeft.


♦ Bronze Goddess Golden Perfection Self-Tanning Spray for Body: een makkelijk en egaal aan te brengen self-tanning spray, die snel droogt en garant staat voor een perfecte gouden strandtint die opkomt binnen één uur.


♦ Bronze Goddess Radiant Perfection Firming Body Crème: een rijke, verstevigende crème die gemakkelijk wordt aangebracht en de huid en verleidelijke, zachtgouden gloed geeft en tegelijktijd zorgt voor een zichtbaar betere huidsteint en huidstructuur.

Ik testte deze laatste, de Estée Lauder Bronze Goddes Radiant Perfection Firming Body Crème uit!! Wie zegt er niet  'I do' tegen een strakkere huid én een bruinere teint? Up to the test:

Het is een verstevigende crème die zich makkelijk laat aanbrengen en geeft de huid een verleidelijke, zachtgouden gloed. Zorgt voor een zichtbaar betere huidteint en huidstructuur.

Het is een soort bodycrème die de kleur langzaamaan opbouwt, dus je hoeft zeker geen schrik te hebben voor een oranje tint of strepen na enkele uren. Je ziet een subtiel verschil maar het is helemaal niet opvallend dat je een zelfbruiner ophebt.
Ik gebruik het 's avonds na de douche, hij heeft een heerlijke zomerse geur, maar na een tijdje herken je er toch een typische zelfbruiner-geur in terug!

Hij is in mijn ogen perfect voor heel lichte huid, omdat zelfbruiners daar al snel to much zijn! Deze heeft een subtiele tint, je hebt een lichte glow, en het ziet er heel natuurlijk uit!
Hij voelt ook aangenaam en voedend op de huid. Of hij echt zorgt voor een verstevigend effect kan ik niet echt zeggen, maar het is wel goed om weten en je kan daar dan misschien later wel voordeel van uit halen!

Wat denken jullie van dit product? Gebruiken jullie een zelfbruiner?