Mogelijk gemaakt door Blogger.

Webshoptip: CharlotsOfLove

Ik vind het altijd leuk om webshops die bij mij in het oog springen met jullie te delen.
En vandaag heb ik er terug zo eentje, nl. CharlotsOfLove!
Het is een fun & girly webshop, bij de lay-out alleen al was ik al verkocht, en ook de lady achter de webshop, Charlotte, is supersweet! Maar ook als je verder een kijkje neemt vind je héle leuke juweeltjes!!

Je kan kiezen uit vier verschillende thema 'winkeltje' om je online shoptripje te beginnen: Sweet Bakery, Pet & Garden Shop, Curiosa Shop en Pop-Up Shop, allemaal met leuke kettingen, oorbellen, ringen, ...
Ik zet enkele van mijn favoriete spulletjes op een rijtje:

Vooral de peer-ring vind ik superleuk, die vlinder- en de blaadjesarmband zijn heel mooi en hoe grappig is die moustache-ring :)

Wat vinden jullie ervan? Kenden jullie deze webshop al?
Neem zeker een kijkje op CharlotsOfLove.com.
Verzendkosten naar België en Nederland zijn trouwens €2.5, dus dat valt heel goed mee!