donderdag 12 april 2012

Win een Kérastase Cristalliste pakket

Edit: deze winactie is afgelopen! De winnaars kregen een mailtje!

Vandaag alweer een leuke winactie voor jullie in samenwerking met Kérastase Belgium.
Toen ik voor het eerst las over het nieuwste gamma van Kérastase, Cristalliste was ik heel erg benieuwd!
De producten worden beschreven als het best bewaarde geheim voor lang haar, schitterend als kristal, licht en luchtig!!

Kérastase zocht een oplossing voor de typische kenmerken van lang haar: verzwaarde aanzet en gevoelige haarlengten.
De actieve ingrediënten van cristalliste, waaronder Lumière Liquide, transformeren het haar tot een luchtig geheel, van aanzet tot punt, met een gladde, glanzende, verderlichte touch.
Ze geven dus het lange haar de ultieme schoonheid terug, het glanst met een vernieuwde, diepe en intense gloed.
Neem zeker eens een kijkje naar de leuke promovideo:


Ik testte de producten uit en van bij het eerste gebruik was ik al helemaal verkocht!
De producten voelen ook in je hand luchtig en licht aan, en het is als een parfum voor je haar!
Mijn haar voelt inderdaad minder zwaar aan en ziet er heel mooi en glanzend uit!
In het gamma vind je een shampoo (voor dik of dun haar), conditioner en een essence, die meer glans aan het haar geeft!

Ik mag van deze producten twee pakketjes weggeven aan mijn lezers, hoera!!
Wil jij ook kans maken om zo een pakket te winnen?
♦ Laat een reactie achter waarbij jij je favoriete 'One-Minute-Hairstyle' deelt.
♦ Vergeet geen geldig emailadres (of link naar je blog-twitter), zodat ik je kan contacteren als je gewonnen hebt.
♦ Deze winactie is enkele geldig voor Belgische deelnemers, sorry!

Niet verplicht, maar zorgt voor een extra winkans:
♦ Volg mijn blog via facebook en deel deze winactie
en/of
♦ Volg mij op Twitter en tweet: 'Volg @PetraCupcake en maak kans op een Kérastase Cristalliste pakket, het best bewaarde geheim voor lang haar: http://bit.ly/HAtC05'

Deze winactie loopt tot 21 april 2012, middernacht.
De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd via email.

Veel succes
Petra x

49 opmerkingen:

 1. Mijn one minute look is overduidelijk de nude one. EErst heerlijk reinigeren en spoelen met Cliniques 3 stappen plan en dan ... Er toch echt net iets beter uitzien met dat vleugje bloss, gloss en mascara. Een paar minuten elke ochtend en ik voel me zoveel frisser en netter :).

  Amper tijd en één geweldig effect.
  Zou bijna een slogan kunnen zijn :).

  Liefs, Sarah
  sarahvandenbrande@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn favoriete one-minute-hairstyle: ik spuit wat rootbooster in mijn haar, gooi mijn hoofd voorover en droog mijn haren ondersteboven, vervolgens duw ik mijn haren omhoog met mijn handen (met op platte dagen wat extra volumepoeder) en spray als finishing touch nog wat haarlak. Dat neemt welgeteld 36 seconden in beslag, maar een sexy resultaat verzekerd!

  tessvandermeulen@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn one minute is een hoge paardestaart of dot. Eventueel los zetten en daarna met een diadeempje of haarlint naar een "getoupeerd" resultaat creeeren. Daarnaast ben ik ook fan van de gewone schuine vlecht :) na veel oefenen lukt dat binnen de minuut, afwerken met glansspray/ haarlak/ gellak :) mijn mail cesciavanhout@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. one-minute-hairstyle.. Gewoon los drogen en lekker los laten, mijn haar krult heel mooi vanzelf, daar heb ik dus zelf geen minuutje voor nodig! Enkel goeie haarverzorgingsproductjes..

  en als het eens iets strakker mag zijn: staart maken, donutrekker over de staart doen (creeert volume en is lekker goedkoop) de staart over de donutrekker verdelen naar het hoofd toe en vaststeken door een ander dun haarrekkertje over de donut te trekken.. (eventueel wat haarspeldjes om losse plukjes haar nog vast te steken)
  Zo heb je met zeer weinig moeite een stijlvolle strakke dot. Kan je natuurlijk nog afwerken met'n strikje of het haar hier en daar wat losser maken om een speelsere dot te krijgen..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb halflang haar dat net niet in een staatje kan, dus mijn one-minute-altijd-goed hairdo als ik weer eens te lang in bed ben blijven liggen, is een zijscheiding en een haarband. Als ik vettig haar heb, eventueel opfrissen met droogshampoo en gaan met die banaan! ;-)

  mail: note . from . charlotte @ gmail . com (spaties weghalen)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Toffe winactie, ben wel benieuwd naar die producten! :) Als ik 's morgens maar een minuutje tijd heb was ik mijn haren toch vlug, föhn ik ze ondersteboven voor wat extra volume, zet ik een leuke diadeem op of een ander leuk haaraccessoire en als de minuut dan nog niet om is krul ik mijn voorste twee lokken :) Héél work- en schoolproof en zo gefixt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oops, ik dacht aan de eerste reactie te lezen dat het over make-up moest gaan. Maar haar is natuurlijk iets logischer dus ik probeer het opnieuw. :) Ik laat mijn haar altijd aan de lucht drogen, met een haardroger lijk ik echt ontploft. Meestal doe ik er een serum in en doe ik het in een nonchalante hoge staart of een schuine vlecht. :) e-mail: nastasja_clerckx@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vlecht mijn haar graag in de voorkant en een vlecht opzij.
  Elke keer als ik zie dat m'n haar niet handelbaar is gebruik ik deze techniek.
  (duurt misschien iets langer dan een minuutje :( )

  Moest ik winnen kan je mij altijd bereiken om manondebaets@hotmail.com

  Veel succes nog met de blog!
  Vind hem nog steeeeds super leuk.
  Mijn lievelings belgische beauty blog ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke win actie:) ik doe alleen niet mee omdat ik vind dat andere lezeressen ook kans moeten maken om iets te winnen:) dit merk is toch alleen bij de kapper te verkrijgen? Ik vind absoluut dat het merk fijne spullen heeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mijn one-minute hairstyle is een hoge paardenstaart. Ik vind dit leuk en speels, maar gewoon makkelijk. Zo irriteert mijn haar ook niet.

  ik volg je via twitter en ik heb getweet

  Groetjes,
  Nikita
  nikita.tsyen@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. mijn favoriete one-minute-hairstyle is mijn haar borstelen en dan eens door elkaar schudden voor een wilde look!
  email; katje_elien@hotmail.com
  Ik volg je ook op twitter en heb getweet: https://twitter.com/#!/2Elien/status/190528329542152193
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mijn one-minute-hairstyle is gewoon een drupje serum in mijn haar doen en het gewoon door de lucht laten drogen. Ik heb vrij kort haar dus kan ik het niet in een staartje doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke wedstrijd weer ! :)
  Ik heb lang haar en als ik er niet met de stijltang door ga, is het een pluizige krullenbol. De snelste oplossing is dan een knotje met eventeel nog een leuke diadeem !

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mijn one- minute hairstyle:

  Is een losse, schuine vlecht!

  Ik verslaap me heel vaak, en meestal doe ik mijn make up en mijn haren in de bus! Zo een nonchalante losse vlecht met lang haar, een beetje eyeliner en mascara, et voila!

  yavuz_aysun@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. hey,opnieuw een leuke actie!mijn favoriete 1-minute hairstyle is:als ik mijn haar gewassen heb dan doe ik er een soort stay-in conditioner in van guhl en doe ik mijn haar samen en meestal wat schuin met een speld en that's it ;)
  ik heb je actie geliked op facebook ook.en nu duimen e :) groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dit klinkt niet als muziek in mijn oren maar als muziek in mijn fijne slappe haar :D

  Mijn favo one minute hairstyle:
  Het haar even goed doorkammen met een ionenborstel (ik heb er zo eentje van braun). Hierdoor verdwijnen de pluis-uistekende haartjes, lijkt je haar wat meer body te krijgen en glanst het mooier. Zo ziet mijn haar er lekker naturel en gezond flowy uit!

  Ik volg je via bloglovin en Facebook (Nathalie Verstraeten). Mijn mail is natlie_v at hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hey Hey Petra,

  Wat een superleuke actie alweer!
  Mijn fijne dunne, doffe, futloze en ondertussen toch wel vrij lange haartjes zijn echt wel benieuwd naar deze producten, Kérastase is immers zo'n fijn merk! :)

  Mijn favo one-Minute-Hairstyle is gewoon heel erg makkelijk wat olie erin verdelen, vooral op die droge dorre lengtes en punten, uitborstelen en aan de lucht laten drogen.
  Staartjes en dotjes of haaraccessoires dragen, dat doe ik niet dikwijls omdat ik gewone losse haren veel mooier vind en stijltangen of zo, tja, ik kleur mijn haren al zo lang dat ze sowieso al heel erg breekbaar zijn en ik kom dan ook liefst niet te dichtbij met een fohn of een straightener of zo... Mijn arme haren kunnen die hitte niet meer aan! ;)

  Kammen en drogen, easy does it! ;)

  Alhoewel mijn haren zo beschadigd zijn (waarvoor ik net die olie gebruik voor ik het uitkam, en het ene masker na het andere! ;)), heb ik helemaal geen moeilijke haren en vallen ze van nature wel ineens mooi. Meestal dan... ;)

  Zoals je weet, volg ik je via GFC (Natje Barbieliciousbeauty) Bloglovin, Facebook (Nathalie Madsen) en Twitter (@Natje_9999) en mijn tweet vind je hier: http://twitter.com/Natje_9999/status/190589195285307392

  Mocht ik één van de twee very lucky winnaressen worden, dan kan je me bereiken via madsen.nathalie@hotmail.com of via mijn blogje http://www.barbieliciousbeauty.blogspot.com.
  Via Twitter of Facebook kan natuurlijk ook! ;)

  Voila, fingers crossed! :)

  Dankjewel voor alweer een fantastische winactie! :)

  Liefs,
  Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mijn favoriete one-minute-hairstyle doe er wat olijolie in! Je haren worden zachter en gaan nooit meet klitten!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mijn favoriete one-minute-hairstyle doe er om je haren zacht te maken en klit vrij olijfolie in.Je kapsel is het mooist als het los is.Laat het aan de lucht drogen. Shop dit prodrukt bij de winkels met producten voor donkere mensen. Toko's, Surinaamse supermarkt, Afro kapsalon etc..

  Mijn blog:

  http://www.ilovefashionandmakingpictures.blogspot.com

  Mijn fb.: Homemadepicturemania Soa nonac

  Twitter: @chucky1012

  Email: dots_223@hotmail.com

  Fijne vrijdag en een heel mooi weekend!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. wow wat een heerlijkheid voor je haar kan ik goed gebruiken met dat piel haar van mij en zooo droog!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. One minute hairstyle: hoofd ondersteboven, haar borstelen ondersteboven en dan ofwel een hoge staart/hoge dot maken of hoofd naar achteren gooien en massive volume hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Voor mij is mijn one-minute hairstyle heel simpel :) Omdat ik lang en stijl haar heb zit er weinig volume in. Een beetje heen en weer schudden met je hoofd à la headbanging =D En daarna het ofwel los laten hangen ofwel in een dot doen. Gegarandeerd dat ik meer volume heb =D Tijdens de dag kan je dit wel eens herhalen, maar pas op dat je tegen niets/niemand aanbotst XD Ik volg je ook op facebook ^^ ♥ Caroline

  caroline_degelin@hotmail.be

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Mijn one minute hairstyle is eigenlijk een hele simpele: Mijn froe met de stijltang bewerken en de rest strak naar achter in een hoge paardenstaart. Simpel maar wel chique en vooral: snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. One minute hairstyle? Hello Audrey Hepburn. Haar in een staartje, donut erond en ik heb een prachtige dot in no time. Zowel goed voor school, werk en een uitje. En je hebt niets anders nodig dan twee rekkers. De wonderen zijn de wereld nog niet uit, zelfs niet voor mensen met keidun haar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. mijn one minute hairstyle is mijn haar gewoon los laten hangen en er een keer met de braun satin hair 7 borstel doorkammen = geen pluis meer dan nog wat glansspray en klaar is kees :)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Mijn one-minute-hairstyle... Wel, dat zal dan wel mijn schuin ingevlochten dot zijn. Ik start aan de linkerkant van mijn hoofd en ga schuin verder naar de rechterkant, met het overgebleven haar maak ik een leuk dotje. Doordat mijn haren er toch altijd komen uitpiepen heeft dit een heel leuk effect. Instant drama! (Ik kan dit kapsel zelfs fabriceren in de auto -als passagier-, zonder spiegel. Doe me dat maar eens na!)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een leuke winactie! Ik doe zeker mee.
  De inspiratie voor mijn easy hairdo (alias ik ben heb mijn weer eens overslapen :-) heb ik gehaald van You Tube. Een van mijn favoriete YouTube guru's "Wendy's Lookbook", heeft een leuke en makkelijke tutorial voor een opsteekkapsel: http://www.youtube.com/watch?v=4G2SZDvuVtU&list=PL917280139E847DE4&index=6&feature=plpp_video
  Super makkelijk en toch een beetje glamour!Het is zelf zo een makkelijk kapsel dat ik er in slaag om het op de bus te doen :-) (wel met rare blikken van de andere mensen op de bus :-)
  Sinds ik deze video ontdekt heb, draag ik mijn haar vaak zo.

  PS: ik ben al volger op Facebook en mijn email adres is eva_verhoeven@hotmail.com

  Groetjes,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik sla deze winactie een keer over, wel ontzettend leuk. Maar heb nog veel shampoo staan en alles moet eerst op. Ik heb wel je winactie getweet. https://twitter.com/#!/treschiquecity/status/190715422767722496 Veel succes voor alle andere Belgische deelneemsters.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Heeeeey

  wel mijn one minute hairstyle is .... en ballerinabun met een kous jaja en kous :D je snijdt een kous open en rolt hem op tot je een donut hebt, dan maak je een staart en rolt je donut op in je haar. Slechts een minuutje werk (oefening baart kunst ;) ) en het ziet eruit alsof je er veel langer hebt aanbesteed. Beetje afwerken met hairspray en je bent ready to go :D

  grtzzzz Florence
  florence_seynaeve@hotmail.com
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Woop woop! die wil ik ook wel winnen! :)

  one second hair styling tip: een hoge dot! Altijd mooi :)


  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Dit lijkt me iets voor mijn kleindochter! Haar 'One-Minute-Hairstyle', een paardestaart in vlecht.

  mia_en_armel@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Haren stijl achteruit kammen;
  Staart maken; maar één lok overhouden;
  Haarlok rond je staart doen, vastzetten met haar'pinnen'.
  En een glazend haarproduct verstuiven op je haar.
  Dus: 'hair on the move'
  Groetie,
  Anne Marie
  janssensannemarie@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 35. MIjn favoriete one-minute-hairstyle is er eentje die eruit ziet alsof er uren tijd is ingekropen. :-)

  Je crepeert je haren en kamt ze voorzichtig in een hoge paardenstaart (geen elastiekje!). Die losse paardenstaart draai je op in 1 richting, van boven naar beneden, zodat de opgerolde paardenstaart tegen de achterkant van je hoofd komt. Als je haar langer is dan schouderlengte, heb je onderaan nog wat los haar over. Dit steek je onder de opgerolde paardenstaart.
  Vaststeken met een drietal speldjes en klaar!

  Op het einde krijg je dan iets dat er zo uitziet: http://www.google.be/imgres?hl=nl&rls=com.microsoft:en-US:%7Breferrer:source%3F%7D&rlz=1I7ADBR_nlBE311&biw=1076&bih=679&tbm=isch&tbnid=oAwolGAMIezIeM:&imgrefurl=http://www.hji.co.uk/blogs/celebrity-hair/2011/02/&docid=C8QnYbbVyZlS6M&imgurl=http://www.hji.co.uk/blogs/celebrity-hair/2011/02/21/photos/january-jones-unknown%252520premiere.jpg&w=468&h=356&ei=b3GIT5CIBMqBOqKgiMIJ&zoom=1&iact=hc&vpx=788&vpy=297&dur=488&hovh=146&hovw=198&tx=156&ty=114&sig=112124196397274517876&page=2&tbnh=141&tbnw=192&start=20&ndsp=26&ved=1t:429,r:18,s:20,i:169

  Mijn emailadres: notyouraveragethundercat@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 36. https://twitter.com/#!/nimfje83/status/190874321927933953

  Doe wat mousse in je (lange!) haar en verdeel het in twee strengen. Leg er dan twee knopen in en maak dat vast met een elastiekje. Schuid het onder de onderste knoop, zodat het verborgen is. Supersnel en net een tikkeltje anders!

  Liefs
  Els

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Mijn one-minute-hairstyle is een losse vlecht maken langs de zijkant van mijn haar, wat glansspray en haarlak erin en klaar, chique en toch casual :)

  lisa.stevens0@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Mijn one minute hairstyle is een nonchalante dot.
  Indien mijn haar vet is gebruik ik droogshampoo.

  cox_eveline(@)hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Mijn one minute look.. Dat lukt mij eigenlijk niet ;) Maar als ik echt héél weinig tijd heb, dan stijl ik enkel m'n froefroe. Zo heb ik een wilde look die er toch niet té onverzorgd uitziet door fluffy bangs.
  En als m'n froe te lang is, draai ik 'm op en doe met een bobbypin naar achter. Ziet er ongeveer zo uit, maar dan hoger begonnen en een veel kortere twist aangezien het enkel de bangs zijn: http://www.yourhairstyle.net/wp-content/uploads/2011/08/updo-haircuts-4.jpg.
  En als ze echt héél erg veel te lang zijn dan doe ik een Lauren Conrad met een kleine vlecht (http://1.bp.blogspot.com/-2AHzidvlosY/TlRQSy-TDwI/AAAAAAAAASI/kvl1qCZtIFA/s1600/braided-hair-7714.jpg).

  Ik wil met andere woorden ècht keigraag winnen ;) I tweeted, of course! nailsandcupcakes@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Woeha, ik ging gisteren eigenlijk de kapper opzoeken om me dit gamma te kopen, maar jammer genoeg was daar plots de brooklyn en een nieuwe lichtgroene jeans die roet in het eten kwamen gooien (of in het haar? - niet echt natuurlijk want we LOOOOVE nieuwe kleren).
  Bij deze dus maar een poging doen om het gamma langs deze weg te pakken te krijgen.

  Vooreerst: ik heb vroeger altijd kort haar gehad, en heb een dikke twee jaar geleden beslist om het te laten groeien. Momenteel zit ik net voorbij schouderlengte, maar ik droom nog steeds verder van lange lokken die in een prachtige zij-vlecht kunnen zonder dat er sprietjes uitspringen...

  Mijn 1-minuut hairdo is een superhoge dot, maar een beetje een spécialleke. Ik draai m'n haar niet rond de elastiek maar haal m'n staart er half door, trek dan het de 'lus' haar open (sprietjes steek ik er gewoon onder) en speld het met bobby pins wat vast, een beetje lak et voilà!

  Ik volg je op bloglovin' en twitter!
  twitter: p_judith
  email: judith.pollet at gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 41. One-Minute-Hairstyle: droogshampoo en dan top knot!

  Ik volg je op Twitter en FB :-)

  ellen_dewilde@hotmail.com

  Liefs,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Een one minute hairstyle waarop ik al veel positieve commentaar gehoord heb is mijn haar los en een dikke diadeem erin.

  e-mail: id_qp at hotmail.com

  volg je op FB en heb je actie gedeeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Weer zo een leuke win actie... heb nog net tijd om mee te doen en hopelijk win ik deze ooh-zo-superleuke producten :-)

  Voor ik het vergeet, mijn e-mail is: imran_sh@live.co.uk en facebook/She iai

  In ieder geval, ik heb super lastig haar! tegenwoordig denk ik dat alle 'haarproblemen' tegelijkertijd heb...

  Ze vallen uit, niet meer in model te brengen, droog, beschadigd, krullen die nog los gedragen kunnen worden en een te droge bos voor los... hmmm... misschien veranderen van product en een knip beurt?

  Dus, zou dit pakket heel graag willen uit proberen en hopelijk ga ik dat misschien ook wel kunnen :-)

  Mijn 1-minute look met zo'n lastig haar is gewoon alles bijeen nemen en een staart-dot maken (staart, maar bij het einde de puntjes in het elastiekje laten en de staart-dot wat met de vingers groter maken (soms hanger er wat sliertjes uit van haren die wat korter zijn)

  of te wel, gewoon los met wat gel of haar crème. Dit duurt zelfs geen 1 minuut :-)

  Zoals je weet, volg ik je al een lange tijd via facebook. Heb je winactie geliked en geshared.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Oh ik doe ook nog graag mee aan deze winactie! Mijn favoriet product is voor het moment Moroccanoil. Mijn haar is laatste tijd zo droog, een beetje van dit product erop en het ziet er weer schitterend uit! En het beste van ik heb super dun haar, maar het verzwaard mijn haar helemaal niet en maakt het ook niet vettig :)
  Bovendien vind ik de geur ook echt heerlijk!!
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Je haar is niet meer zo fris en je hebt weinig tijd, dan is dit de ideale oplossing: maak een lage staart, trek je elastiekje wat naar beneden, boven het elastiekje maak je een opening door je haar in 2 te scheiden en je trekt er je staart langs boven door! Easy en ziet er fancy uit :)
  Leuke winactie trouwens! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Leuke winactie, ik doe mee!

  Mijn one minute hairstyle is zeer simpel: Serum aanbrengen op de uiteinden van mijn haar, een supergoede volume mousse aanbrengen op de wortels van mijn haar, en daarna mijn haar ondersteboven blazen. Achteraf breng ik het in model met een volume haarspray van elnett!

  Ik ben fan van je op facebook!

  jannes_katrien90@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Last minute toch nog is meedingen, men favorite one minute hairstyle is wat droogshampoo en dan een zijdelingse vlecht.
  Geniet van uw vakantie!
  Tine
  twitter: TineDP

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Why people still make use of to read news papers when in this technological world the
  whole thing is presented on web?

  My homepage ... vertical leap workouts

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Why visitors still use to read news papers when in this technological world everything is accessible on web?


  Take a look at my page :: exercises to improve vertical leap

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram