zaterdag 7 april 2012

Zomergeurtjes bij Estée Lauder: Bronze Goddess

Wat is het terug koud!! Vorig jaar in April hadden we zelfs zomerse temperaturen, er schoot dan wel niets meer over voor de zomermaanden zelf, dus dat willen dit jaar zeker vermijden!! Maar toch verlang ik echt naar wat meer zon en warmere temperaturen!

Om toch een beetje een zomers gevoel naar boven te brengen kies ik vaak voor kledij in felle kleurtjes, fellere lipstick en een heerlijk zomers parfum.
En daar weten ze bij Estée Lauder alles over en lanceren ze twee betoverende, vrouwelijke zomergeuren: Bronze Goddess Eau Fraîche en Bronze Goddess Capri.

Bronze Goddess Eau Fraîche is geen nieuwkomer, maar is ook voor deze zomer terug beschikbaar.
Hij is geïnspireerd door de warmte van luxe zonovergoten tropische stranden, voor het ultieme vakantiegevoel. Zijn geurtype is zonnig bloemig, met noten van kokosmelk, vanille, mandarijn, citroen, jasmijn, ...

Ik zelf heb de Bronze Goddess Capri!

Hij is de nieuwkomer bij Bronze Goddess, en de favoriet voor de zomer!
Hij is geïnspireerd door het eiland Capri en heeft een warm geurtype, met noten van zwarte bes, mandarijn, citroenbladeren, meiklokje, pioen, crèmeachtige vanille, ...

Hij ruikt inderdaad ook heerlijk zomers, een typische zomergeur maar heel gesofisticeerd. Het is ook niet echt een heel lichte geur, en hij blijft lang hangen! Ik heb er alvast een nieuwe favoriet bij!!
En hoe mooi ziet het flacon er niet uit! Het glazen flesje bestaat uit twee kleuren die in elkaar overlopen, blauw met oranje, dat echt doet denken aan water en strand, afgewerkt met een gestreepte gouden dop!
Ik vind ook de prijs een echte meevaller voor een 100ml flacon, dus bij mijn volgende parfumerie-bezoekje moet ik de Eau Fraîche (coconut-lover that I am) ook eens gaan besnuffelen!

Wat denken julllie ervan? Hebben jullie ook een favoriet zomerparfum?

Bronze Goddess Capri - Bronze Goddess Eau Fraîche 100 ml LE: €56.80
Verkrijgbaar vanaf 3 april 2012 bij oa. Inno en in de Estée Lauder verkooppunten.

7 opmerkingen:

 1. oh! Estée lauder! <3
  altijd zeer vrouwelijk.
  Benieuwd hoe deze ruikt! klinkt alvast weer fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thanks voor je comment :-) ! Ben je inmiddels al naar de Primark geweest ? Want met zulke prijsjes begin je spontaan te experimenteren :-) !
  Ik kijk ook echt uit naar de zomer, ik ben het beu om panty's en lange broeken te moeten dragen ! Ben wel benieuwd naar dit geurtje, een zomers geurtje heb ik eigenlijk nog niet echt, misschien deze zomer eens verandering in brengen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die klinkt heerlijk ! Ik ben eigenlijk nog op zoek naar een nieuwe zomergeur dus hier ga ik zeker eens aan snuffelen bij de parfumerie !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie foto's en goed bericht! Keep going!

  xoxo
  Eef en Lot

  Ps: misschien ben je ook wel nieuwschierig geworden naar onze website, kom gerust een kijkje nemen and maybe you wanna follow us?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze vind ik ook erg lekker! Verpakking is ook top.

  Groetjes Evelyn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi flesje!! Mijn favo zomerparfum is Sun van Jill Sander! En de Monoi de Tahiti van Yves Rocher!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik word al helemaal warm van de omschrijving en wat een mooie fles! Ik wil deze zeker ook besnuffelen en de andere variant ook.Volgens mij 'vallen' wij een beetje voor dezelfde parfum dus ik ga op jouw smaak af ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram