maandag 24 september 2012

New in: Ray-Ban Aviator

Ik heb een nieuwe zonnebril!! Ok, ik weet het, de zomer is voorbij, en vandaag was dat wel echt duidelijk, maar dat wil niet zeggen dat de zon niet meer zal schijnen natuurlijk! Vooral achter het stuur wil ik dan een zonnebril op.
Ik heb wel al een paar brillen in mijn collectie, maar deze keer ging ik voor de Ray-Ban Aviator, via SmartBuyGlasses. Blijft een populair, maar toch een tijdloos model.

Ik moet wel nog een beetje wennen aan het model. Hij is tamelijk groot en donker, en ben ik voor zo een model niet gewoon bij mezelf, maar ik vind het wel nog leuk staan, nee?
Over de service van de webshop was ik best tevreden, juist had ik toch verwacht toen er 'snelle verzending' bijstond, dat ik mijn zonnebril toch iets sneller in huis zou gehad hebben, maar dat duurde toch een tweetal weken.

De webshop heeft tal van leuke designer zonnebrillen (denk aan Ray-Ban, Michael Kors, Hugo Boss, Ralph Lauren, D&G, ... Ze hebben 80 merken en meer dan 60.000 artikelen). Ze verzenden gratis en bij je bestelling krijg je een gratis lens kit. Daarnaast kan je ook regelmatig van kortingen genieten én heb je 2 jaar garantie!
Heb je nu helemaal geen zin meer in een nieuwe zonnebril, en wacht je liever tot volgend jaar op de nieuwste modellen? Ze hebben er ook gewone designer brillen. Ga je voor chique of voor de nerdlook, brillen zijn nog nooit zo hip geweest!
Je kan er dus gewoon ook brillen op sterkte kopen (multifocaal, bifocaal, progressieve glazen etc.), of ook lenzen, dus het is als het ware een online opticien ;).

Kenden jullie de webshop al? En wat vinden jullie van mijn nieuwe zonnebril?
Petra x

16 opmerkingen:

 1. Mooi! Binnenkort voor mij ook eentje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hij staat je mooi, hopelijk kan je hem ook gebruiken in Disneyland

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik sta jammergenoeg niet met z'n model :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik sta niet met een pilotenbril... maar jij wel. veel plezier ermee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nice!
  i follow you on bloglovin,
  follow me back? xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind zonnebrillen het hele jaar door super praktisch, vooral in de auto (de keren dat ik durf te rijden tenminste ;-) ).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij staat je erg leuk. Ik kan zo'n model absoluut niet dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah, die staat echt nog altijd op mijn verlanglijstje, vooral met rose gold montuur! Leuk dat je er een lens kit bijkrijgt, heel praktisch! Maar dat staafje, dat snap ik niet :-P waar dient dat voor?

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Pretteh ! Ik ben ook erg blij met de mijne !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik verwacht me ook eentje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij staat je inderdaad goed! Ik pas helemaal niet met dat model! Ik mocht ook eentje uitkiezen, maar heb een ander modelletje gekozen (later meer over :D)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige bril, staat je heel mooi! Ik wil deze bril ook zeker nog eens hebben, is echt een klassieker. Fijn dat je er een lens kit bij kreeg! Ik kende de shop nog niet trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram