zondag 7 oktober 2012

Clinique op de wimpers!

De perfecte mascara, het blijft toch altijd een hele zoektocht. Er komt altijd wel iets nieuws en beter!
Currently on my lashes: High Impact Extreme Volume Mascara & Bottom Lash Mascara, beide van Clinique.

De High Impact Extreme Volume Mascara is de nieuwste in mijn collectie.
Hij geeft je wimpers een maximale volume boost. Dankzij het nieuwe extra grote voorgevormde borsteltje met meervoudige werking worden de wimpers sneller en zonder enige moeite opgevuld. Je hebt duidelijk gescheiden, verlengde en gekrulde wimpers.

De mascara bevat een basis van polymeren die de wimpers prepareren voor een intense, brede look. Deze mix van polymeren werkt als een primer, waardoor de wimpers direct meer volume krijgen.

Ik vind het een aangename mascara. Hij droogt niet heel erg snel, maar geeft wel een mooi resultaat. Mijn wimpers zien er duidelijk langer uit. Hij blijft ook mooi op zijn plaats zitten gans de dag lang.

De Clinique Bottom Lash Mascara heb ik al eventjes, en ik gebruik hem elke dag.
Het is een mascara speciaal ontwikkeld voor de onderwimpers en blijft 24u perfect zitten dankzij een langhoudende formule en is waterproof in koud water.

Het micro-miniborsteltje is momenteel één van de kleinste borsteltjes op de markt. Hij accentueert de kleinere, fijnere onderwimpers optimaal waardoor ze een perfect natuurlijke look krijgen. Zo is het ook makkelijker om zonder vlekken of vegen mascara aan te brengen op je onderwimpers.

Ik vind het zo een leuke mascara, hij ziet er zo mooi en cute uit! En hij doet ook zijn werk. Mijn onderste wimpers worden subtiel in de verf gezet en dat vind ik perfect zo! Het is ook handig om aan te brengen, een grote borstel zit al snel in de weg!
(Op de onderste wimpers heb ik hier dus de Bottom Lash Masara op. 
Geen idee meer welke de gewone mascara was, maar het is niet bovenstaande)

Ik ben fan van beide! Wat denken jullie ervan?
En heb jij een all-time-favorite mascara?

High Impact Extreme Volume Mascara - €26.50
Bottom Lash Mascara - €16.50
Beide verkrijgbaar online op www.clinique.be of bij Ici Paris Xl

19 opmerkingen:

 1. De eerste mascara ziet er goed uit en klinkt ook heel fijn! Die andere, oh my gosh, wat een dotje van een mascare!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb zelf hele dunne onderwimpers, dus ik vrees dat zelfs die bottom lash mascara geen effect zal hebben bij mij. Maar hij ziet er wel schattig uit!
  Die high impact versie geeft wel een mooi resultaat op je bovenwimpers, hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De bottom lash mascara lijkt me zo handig ! Ze geven beiden wel een mooi resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat mooi flesjes. Ziet er goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik ben heel tevreden van mijn mascara van Mac, de beste die ik tot nu toe ooit al heb gebruikt! Deze ziet er ook goed uit!
  http://www.curlsandbags.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die gewone mascara is looking good op je wimpers :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik wil een bottum lash mascara! :-) Heel mooi bij jou! Je ogen stralen :-)
  ik hou enorm van mijn helena rubenstein (kan er nu niet opkomen... dju! iets met queen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er goed uit op je wimpers! Die Bottom lash mascara ziet er zoo handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. de green pride mascara van UNE is mijn favoriet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie verpakking en mooi effect ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie resultaten! Goeie foto's heb je weer genomen, erg duidelijk! Ik ben ook fan van Clinique mascara's, ze zijn alleen best prijzig.. Maar.. ik wil er binnenkort weer eens een aanschaffen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. That bottom lash one looks promising! My eyes and lashes are tiny, so for me teeny tiny brushes are actually MUCH easier to work with!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat heb je toch mooie lange wimpers! De bottom lash mascara staat op mijn lijdtje, ik gebruik al jaren een aparte mascara voor mijn onderste wimpers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Looking good ! De 'gewone' high impact is een van mijn favoriete mascaras.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De bottom lash mascara zou ik graag eens uitproberen maar ik vind de verpakking wel niet zo mooi. Althans, ik vind die precies niet zo bij Clinique passen. Ik doe normaal ook nooit mascara op de onderste wimpers maar bij jou staat het zo mooi dat ik ook wil :-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik ben al een tijdje heel benieuwd naar die bottom lash mascara. Maar het komt er maar niet van om 'm te proberen :-) Zelf ben ik fan van de Maybelline Volum' Express mascara's, en de Shiseido Full Definition mascara maakt ook trouw deel uit van mijn stash.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Je wimpers zien er mooi uit ;)
  lijkt me een fijn product!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Malika Bihimeden12 oktober 2012 om 17:11

  Ik ben ook lang op zoek geweest naar een goede mascara. Via een staaltje in de Feeling heb ik dan de High impact mascara van Clinique leren kennen. Sindsdien zoek ik zelfs niet meer naar een andere. Die van Clinique is keigoed, en waarom dan nog veranderen. Alhoewel ik nu wel benieuwd ben naar die Extreme-versie. Maar het blijft Clinique natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Heel mooi! Ben wel fan van de Clinique mascara's.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram