Mogelijk gemaakt door Blogger.

Some Fusio-Dose in my hair

Vrijdag zakte ik af naar Antwerpen voor een speciale Fusio-Dose verzorging voor mijn haar, bij Kérastase-kapper Coiffure Arte.
Eerlijk, het was zeker een jaar of zeven à acht geleden dat ik nog had plaatsgenomen in een kappersstoel, niet dat mijn haar sindsdien niet meer geknipt werd, maar ik doe dat gewoon zelf.
Al moet ik toegeven, het wassen, kammen, drogen,... vond ik heel erg aangenaam en rustgevend.
voor


Ik ging dus voor een Fusio-Dose behandeling van Kérastase, dat is een systeem met intens geconcentreerde actieve ingrediënten. Het haar wordt daarmee intensief verzorgd en ondergaat een ware transformatie.

De kapper bespreekt en bekijkt eerst je haar, om zo een op maat gemaakte behandeling toe te passen, precies wat jou haartype nodig heeft.
Zo heb je voor droog en gekleurd haar, voor gekleurd, gevoelig en verzwakt haar, voor sterkt verzwakt en poreus haar en voor zeer poreus en gekleurd haar.

De kapper was heel lovend over mijn haar, het is dik, verzorgd en in gezonde staat. Iedereen die er werkte wou er wel eens aan komen voelen, haha!
Hij koos voor de groene versie van de Fusio Dose, voor sterkt verzwakt en poreus haar, omdat de rest toch meer voor gekleurd haar is, en dat is het mijne niet.
Het zou mijn haar versterken en voller maken, ook de dunnere punten iets krachtiger maken en eventueel wat helpen tegen statisch haar.


Mijn haar werd eerst gewassen met de Kérastase Resistance producten (de licht groene, volledig rechts). Daarna werd de Fusio-Dose aangebracht, dit is een klein serum, die overal op het haar wordt aangebracht en er nadien goed wordt ingekneed. Even laten inwerken en daarna wordt het zorgvuldig afgespoeld.

Mijn haar was achteraf echt heel zacht en gevoed, ook nadat ik het thuis de dag nadien gewassen had, bleef het, ook aan de puntjes, zachter en voller aanvoelen.
Veel extra volume kreeg ik er niet door, maar de kapper ging aan de slag met een stijltang om zo mooie krullen in mijn haar te krijgen. Het had niet zo een vol effect als ik het met een krultang doe, maar dit is wel een leuke en snelle manier om eens iets anders met je haar te doen.
na

Ik ben alvast tevreden, en als ik nog eens naar de kapper ga, ga ik daar zeker nog eens terug, ik werd er heel goed onthaald en professioneel behandeld!
Wat vinden jullie van het resultaat? En wat denken jullie van de Fusio-Dose behandeling?

Coiffure Arte
Jules Moretuslei 289
2610 Wilrijk