Mogelijk gemaakt door Blogger.

Look like a princess with Dior Grand Bal

Er was eens... Het Grote Bal van Dior
"Nu de fee van Assepoester niet langer bestaat, moet de couturier de tovenaar zijn"
Christian Dior


Een nieuwe kerstcollectie, dus waarschijnlijk een nieuwe wishlist erbij (is hier toch het geval).
Holiday-collecties zijn altijd al mijn favoriet geweest. Vandaag toon ik jullie maar al te graag de nieuwe feestcollectie van Dior, Grand Bal.


Ster van de collectie is het Palet Grand Bal! Dit hebbeding bevat een parelmoeren oogschaduwduo, platina en goud, twee glosstinten en een intens zwarte eyeliner. Alles wat je nodig hebt voor de perfecte look in één palet verzameld!

All that glitters is gold, en daar zorgt het Poudre Or voor. Het is een los poeder voor je jukbeenderen, schouders en neklijn en geeft je een subtiele gouden tint.

Ook je ogen mogen schitteren op het bal. Het Palet 5 Couleurs, beschikbaar in twee prachtige combinaties Fairy Golds & Night Golds, bevat verschillende sprankelende tinten.

En niet alleen je oogschaduw zal schitteren, voor de eerste keer creëerde Dior een collectie valse wimpers. Dankzij de delicate zilveren pareltjes of gouden swarovski kristallen krijgen de ogen een mysterieuze, sprankelende glamourlook. Daarbij kan je met de nieuwe Waterproof Liner van Diorshow een gouden lijntje aanbrengen om de oogleden te laten schitteren.

Rode lippen om het sprookje volledig te maken. De Diorific in een speciale magische verpakking, glamoureuzer en schitterender dan ooit. Superleuk toch die verpakking!
Voor kerstmis 2012 wordt Diorific uitgebracht in vier exclusieve rode tinten: Red Carpet, Wine Red, Timeless Scarlet en Vibrant Rosewood.

Ook de Dior Addict Ultra Gloss krijgt een feestelijk tintje, shimmers en parelmoer glans, love it! In Lamé Gold of Ceremony Red, die alleen kunnen gebruikt worden of in combinatie met een lipstick als topcoat.

Last but definitely not least, de Diorific Vernis! Mijn favoriet van de collectie, gewoon al door de speciale flesjes! Het zijn prachtige luxueuze potjes en de kleuren zijn ook prachtig! Zo een flesje zou toch onder iedereen zijn kerstboom moeten belanden!
Verkrijgbaar in Lady (parelmoer), Diorling (goud), Marilyn (rood) en Diva (zwart met gouden shimmer).

Ik ben dus fan van de lakjes, maar ook de glossjes en de palettes komen hier op de wishlist!
Wat vinden jullie van de collectie? En wat is je favoriete item?

Sinds 24 oktober 2012 verkrijgbaar in de parfumerie - prijzen tussen €23.99 en €90.14