Mogelijk gemaakt door Blogger.

Guilty pleasures & kleine kantjes, deel twee!

Ik ging onlangs door enkele van mijn oude artikeltjes en ik las de 'Wijvenweek' blogjes nog eens! Ik vond het toen zo leuk om te doen, en vind ze nog steeds heel leuk om lezen!
Eén van mijn favorieten, Guilty pleasures & kleine kantjes, waarbij we enkele zaken moesten delen die je gewoon voor jezelf houdt, terwijl ze eigenlijk niet zo erg zijn, en waarbij mensen waarschijnlijk zouden reageren met 'allez, ik heb dat ook' of 'kind toch, daar moet ge toch niet mee inzitten'.

En inderdaad, de reacties waren toen zo leuk om te lezen en ik was blij dat ik niet alleen was ;).
Dus ik dacht, tijd voor een Part Two!!
Here you go:
Op tijd komen is één van mijn zwakke punten, ik ben meestal juist gepast op tijd of nét een beetje te laat. Als er iets te doen is, zeggen mijn vriendinnen soms dat het vroeger begint dan het normaal is (for fun, ok maar ik weet het er wel mee), of als ik dan eens op tijd ben, krijg ik de reactie 'amai, je bent er al'.

Ik heb een bad in huis, zelfs een heel mooi, op pootjes, maar ik ga er bijna nooit in! Ik ben een echt douche-mens. Ik kan er soms een half uur onderstaan, of zelf zitten :p En in de winter het liefst een hele warme, totdat mijn voeten rood zien :)

Ik heb regelmatig een uur middagpauze op mijn werk. Dan maak ik bijna altijd van de gelegenheid gebruik om snel eens te gaan shoppen! Je kan op een klein uurtje tijd best veel geld opdoen ;)

Ik ben een echte koukleum! Ik zit momenteel al in de zetel met een deken en trui (ja, en de verwarming staat al op). Vooral aan mijn voeten heb ik het zo snel kou, en met koude voeten kan ik echt niet slapen! Ik slaap dan ook regelmatig met mijn kousen aan.

Het is oktober, maar ik eigenlijk heb ik heel veel zin, en inspiratie, om aan mijn kerstlijstjes te beginnen! 
Ik steek de schuld op al die mooie kerst-persberichten die ik al mag ontvangen... ik kan al niet meer wachten!!

Zo, dit was het voor nu! Misschien volgt er ooit nog een derde deel ;)
herken je jezelf ergens in, of waar ben jij schuldig aan? Let me know!
Petra x

foto's: weheartit.com