Mogelijk gemaakt door Blogger.

Chanel Christmas Makeup Collection 2012: Eclats Du Soir De Chanel

Festive lights.
The place to be.
Lipstick on crystal.
The twelve strokes of midnight.
Laughter and whispers.
Kisses blown from afar.
Dreams.


Eens het najaar goed en wel gestart is, komen er altijd heel mooie eindejaars-makeup-collecties uit!
Zo ook de Holiday-collectie van Chanel, altijd iets om naar uit te kijken, en altijd vind ik er wel iets waarmee ik heel graag mijn makeup-collectie zou willen vervolledigen, en dat is nu ook niet anders!
Kijk eens mee naar de supermooie kerstcollectie van Chanel, Eclats Du Soir De Chanel:Een hele mooie collectie met daarin gouden, bronzen en roze tinten, in combinatie met bordeaux!
Het sterproduct is het oogschaduw-palette Harmony Du Soir, vier heerlijke kleuren, perfect voor die mooie kerst-en nieuwjaarsfeesten (en alle feestjes nadien ook natuurlijk).
Voor de ogen heb je ook nog een oogpotlood in de bordeaux kleur,Grenat, een duo-palette met een zwarte en een beige kleur, Nuit-Claire en een goud-bronzen oogschaduw Apparence.

Voor de lippen vind je in de collectie naast de bordeaux lipstick L'Impatiente, ook drie mooie kleuren lipgloss, Allégorie (transparant with pink & silver sheen), Mystery (natural, fresh & intense pink) en Intrigue (red brown).

Ook hun nagellak valt altijd bij mij in de smaak, voor de Holiday-collectie is het deze maal een echt winters kleurtje én tegelijktijd ook heel feestelijk. Le Vernis in de kleur Malice is een rode kleur met een zwarte glans! Benieuwd naar het resultaat hiervan!

Last but not least, voor het gezicht zelf vind je een heel mooi gezichtspoeder Rêverie, een los poeder die je een egale uitstraling geeft, in een beige tint met daarbij fijne subtiele gouden en zilveren glitters.
Daarnaast a touch of pink met de supermooie blush Star Dust!

Ik ben fan van de collectie!! Juist de donkere lipstick is niet echt mijn smaak, maar de rest, I love it!!
Wat denken jullie ervan?

Eclat Du Soir De Chanel - Verkrijgbaar vanaf 1 november 2012 (prijzen tussen €22 en €52)