Mogelijk gemaakt door Blogger.

Bye bye frizzy hair?

Frizzy hair, het is een feit dat de meerderheid van de vrouwen geconfronteerd wordt met dit probleem.
Je haar gaat kroezen, wordt pluizig en onhandelbaar, en dat komt allemaal doordat je haar heel droog is en daardoor de vochtigheid van de omgeving absorbeert. Hierdoor gaat het opzwellen waardoor de buitenste haarschubben worden opgetild, wat zorgt voor kroes!

Hoor jij jammer genoeg bij die meerderheid? No worries, je kan er iets aan doen!
Het is belangrijk de juiste shampoo en conditioner voor jouw haartype eruit te kiezen, spoel je haar ook altijd zorgvuldig uit en dep je haar droog met een zachte handdoek.
Ook een serum voor je haar achteraf, kan wonderen doen!

Speciaal voor je kroeskapsel heb je nu het nieuwe gamma Frizz Control van Wella Pro Series, die bestaat uit een Frizz Control Shampoo en een Frizz Control Conditioner.

De producten van dit gamma bevatten een gesofisticeerde mix van ingrediënten die het haar beschermen tegen vochtigheid en zo kroes geen kans geven.
Dat doen ze door de buitenste laag van het haar te verzegelen. Polymeren omhullen elk haartje apart en beschermen het op die manier tegen de negatieve invloeden van vocht, waardoor ook het natuurlijke hydratatie-niveau intact blijft.
Daarnaast bevatten de Frizz Control producten ook gladmakende ingrediënten, waardoor het haar zacht aanvoelt en prachtig glanst.

Perfecte aansluiter bij deze producten, is het Frizz-Ease Hair Serum van John Frieda.
Dit serum houdt het haar de hele dag pluisvrij en verandert droog haar in voelbaar soepeler, glanzender en sterker haar. Het is daarbij ook vochtafstotend en biedt hittebescherming.

Up to the test:
Ok, ik behoor niet tot de meerderheid (don't hate me now), ik heb alleen last van wat statisch haar eens het wat kouder wordt, maar mijn vriendin Nathalie die vaak last heeft van pluizig haar, wou met veel plezier deze producten uittesten toen ik het haar vroeg. Wat vond ze er nu van en heeft het haar geholpen:

'De shampoo en conditioner zijn goed. Ze ruiken heel erg goed, schuimen goed en zijn makkelijk in te wrijven.
Na de shampoo en conditioner gebruikte ik ineens het serum, die ook heerlijk ruikt. Ik heb tamelijk lang haar, dus ik heb iets meer nodig dan aangegeven staat op de verpakking. Wat me wel opgevallen is, dat je het serum best gebruikt op heel nat haar.
Mijn haar is zachter en mijn eigen krullen komen meer tot uiting. Echt meer glanzen doet het volgens mij niet.
Mijn haar is zichtbaar minder gefriseerd, de combinatie van de drie versterkt waarschijnlijk wel het resultaat, maar een echt wondermiddel is het volgens mij niet (al heeft slecht weer daar ook wel invloed op).
Maar ik ben alvast tevreden van de producten, en ik zou ze zeker (vooral dan de shampoo en de conditioner) opnieuw kopen.'

Zo, dit klinkt alvast goed!
Hebben jullie last van frizzy hair, en gebruik je er specifieke producten voor?