Mogelijk gemaakt door Blogger.

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation

Een nieuwe foundation, maar niet zomaar eentje want het is een 3-in-1 product, dus dat vraagt voor een test!
Ik heb het over de nieuwste foundation van Max Factor, Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation, die een primer, een concealer en een SPF foundation combineert in één.


Hij zorgt voor een langhoudende, perfect matte teint zonder oneffenheden of vlekjes die doorschijnen, en dat met een SPF20 die je beschermt tegen schadelijk zonnestralen (ja, die zijn er ook tijdens herfst en winter).
De drie bestanddelen samen zorgen ervoor dat je de hele dag verzekerd bent van een egale teint zonder dat je deze moet bijwerken.
Hij komt in verschillende kleuren nl. Light Ivory, Nude, Natural, Rose Beige en Soft Honey.

Up to the test:
Ik heb de Nude, en deze is perfect voor mijn huid. Hij lijkt eerst wat bleek, maar smeert mooi en egaal open.
Ik moet zeggen, ik had een beetje schrik om deze te gebruiken, aangezien ik tegenwoordig helemaal voor BB Creams gewonnen ben en eigenlijk geen foundation meer gebruik.
Maar hij voelt echt heel licht op mijn huid, en doet me echt heel hard denken aan een BB Cream dus ik ben best gewonnen voor het product.

Hij voelt heel licht aan en smeert heel makkelijk open. Hij geeft een egaal en natuurlijk resultaat, en voelt ook helemaal niet als een zwaardere foundation.
Ik ben heel tevreden met het 3-in-1 concept, en ook dat er een SPF20 inzit, want je gezicht wordt constant blootgesteld aan daglicht en ook buiten de zomer is het belangrijk je te beschermen.
Je hebt dus geen primer meer nodig, wat toch wel een productje extra uitspaart. Normaal heb je ook geen concealer nodig, hij geeft wel een egaal resultaat aan je huid, maar bv. onder mijn ogen en op echt een rood vlekje of puistje, gebruik ik wel nog een extra concealer voor meer dekking.

Ik ga hem zeker blijven gebruiken, ik vind het een aangenaam product!
Ook als je misschien graag eens een BB Cream wilt gebruiken maar je durft niet echt af te stappen van een echte foundation, raad ik deze zeker eens aan!
Wat denken jullie van deze? Zou dit iets zijn voor jou?

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation - €14.99