Mogelijk gemaakt door Blogger.

Clinique op de wimpers!

De perfecte mascara, het blijft toch altijd een hele zoektocht. Er komt altijd wel iets nieuws en beter!
Currently on my lashes: High Impact Extreme Volume Mascara & Bottom Lash Mascara, beide van Clinique.

De High Impact Extreme Volume Mascara is de nieuwste in mijn collectie.
Hij geeft je wimpers een maximale volume boost. Dankzij het nieuwe extra grote voorgevormde borsteltje met meervoudige werking worden de wimpers sneller en zonder enige moeite opgevuld. Je hebt duidelijk gescheiden, verlengde en gekrulde wimpers.

De mascara bevat een basis van polymeren die de wimpers prepareren voor een intense, brede look. Deze mix van polymeren werkt als een primer, waardoor de wimpers direct meer volume krijgen.

Ik vind het een aangename mascara. Hij droogt niet heel erg snel, maar geeft wel een mooi resultaat. Mijn wimpers zien er duidelijk langer uit. Hij blijft ook mooi op zijn plaats zitten gans de dag lang.

De Clinique Bottom Lash Mascara heb ik al eventjes, en ik gebruik hem elke dag.
Het is een mascara speciaal ontwikkeld voor de onderwimpers en blijft 24u perfect zitten dankzij een langhoudende formule en is waterproof in koud water.

Het micro-miniborsteltje is momenteel één van de kleinste borsteltjes op de markt. Hij accentueert de kleinere, fijnere onderwimpers optimaal waardoor ze een perfect natuurlijke look krijgen. Zo is het ook makkelijker om zonder vlekken of vegen mascara aan te brengen op je onderwimpers.

Ik vind het zo een leuke mascara, hij ziet er zo mooi en cute uit! En hij doet ook zijn werk. Mijn onderste wimpers worden subtiel in de verf gezet en dat vind ik perfect zo! Het is ook handig om aan te brengen, een grote borstel zit al snel in de weg!
(Op de onderste wimpers heb ik hier dus de Bottom Lash Masara op. 
Geen idee meer welke de gewone mascara was, maar het is niet bovenstaande)

Ik ben fan van beide! Wat denken jullie ervan?
En heb jij een all-time-favorite mascara?

High Impact Extreme Volume Mascara - €26.50
Bottom Lash Mascara - €16.50
Beide verkrijgbaar online op www.clinique.be of bij Ici Paris Xl