Mogelijk gemaakt door Blogger.

Think Pink!!

Ik schreef er hier eerder al over deze maand, Oktober is borstkankermaand, en we zijn halfweg de maand, dus wil ik er zeker nog eens aandacht aan schenken!! En niet alleen ik doe dat, tal van leuke merken zorgen voor fijne initiatieven om zo mee geld in te zamelen, perfect voor de strijd tegen borstkanker!


Estée Lauder zet zich al 20 jaar in voor de strijd tegen borstkanker, en dat is dit jaar niet anders!
Ze verkopen Pink Ribbon-producten om zo de bewustwording rondom borstkanker te verhogen en geld in te zamelen voor het goede doel.
Zo kan je een aantal producten kopen, waarvan 20% zal geschonken worden aan de Breast Cancer Research Foundation.
Je vindt er de Dream Lip-collectie van Evelyn Lauder en Elisabeth Hurley, met een Pure Color Lipstick in de kleur Candy en een Pure Color Gloss in de kleur Pink Innocence, beide verpakt in een roze tasje met slangenprint (€26.89).

Daarnaast kan je ook de Perfectionist CP+R, het nieuwe wrinkle/lifting serum, kopen samen met een Pink Ribbon-sleutelhanger en bedeltje (€114.82).

Planet Parfum geeft nog tot eind deze maand tot €3 per aangekocht product aan de vrienden van het Bordet instituut vzw.

Hunkemöller steunt wetenschappelijk borstkankeronderzoek met de So Pink collectie, een speciale collectie bestaande uit vijf sets, elk voorzien van een touch of pink. Van elke verkochte bh schenken ze €2, en ze zullen ook via ebay een setje veilen van hun muze Sylvie van der Vaart.

♦ Ook Clinique draagt zijn steentje bij voor het 20ste jaar op rij. En dit doen ze met twee speciale limited editions van twee klassiekers. 
De Dramatically Different Moisturizing Lotion, waarvan per verkochte fles €14.55 gedoneerd zal worden aan de Breast Cancer Research Foundation. (€52.55)
En daarnaast ook de Chubby Stick in een prachtige roze kleur Plumped Up Pink, verpakt in een handig mooi zakje. Per verkochte chubby wordt er €3.65 gedoneerd (€19.45)

♦ Als laatste hier, maar er zullen er waarschijnlijk nog zijn, lanceerde OPI de Pink Of Hearts set, met daarin een klassieke zachtroze tint I Think In Pink en een nieuw glitterlakje You Glitter Be Good To Me (€27).
Bij elk OPI product dat verkocht wordt in de maand oktober, doneren ze €1 naar de vzw De vrienden van het Bordet Instituut.

Wat denken jullie van deze acties? En steunen jullie via deze weg ook het goede doel?
Ik heb zelf zo al geld overgemaakt, maar wil ook dolgraag voor de lakjes gaan, en de nieuwe lipproducten van zowel Clinique (die nieuwe chubby) en Estée Lauder (de dream lip collectie).
Petra x