Mogelijk gemaakt door Blogger.

Kiehl's Orange Flower & Lychee

Ik maakte eerder dit jaar al kennis met de nieuwe Aromatic Blends van Kiehl's.
Het is een lijn dat bestaat uit vier geuren, geïnspireerd op een verschillende bestemming, die elk een parfum, douchegel en bodylotion hebben.


Elke geur van Aromatic Blends (die verwerkt is in het parfum, de douchegels en de bodylotions) is geformuleerd met minder ingrediënten dan in traditionele parfums, maar wel met een grotere hoeveelheid van elk hoofdingrediënt.

Mijn favoriet was toen al de Orange Flower & Lychee, die je helemaal meeneemt naar een woestijnoase in Marokko. Ik ging in gedachten al helemaal terug naar mijn reis naar Marrakech eerder dit jaar!
Het is en blijft mijn favoriet, en de laatste weken heb ik hem echt al verschrikkelijk veel opgehad (mijn andere parfums voelen zich wat uitgesloten).

Marokko staat bekend voor zijn bittersinaasappelbomen, het oranjebloesemextract daaruit is meer speciaal en buitengewoon geurig in vergelijking met het gewone typische sinaasappelextract.
Door in de ontwikkeling van het oranjebloesemaroma de stengel, het blad en de bloem te verwerken, garandeert Kiehl's de puurste geurexpressie.
Daarbovenop komt nog eens de fruity-floral geur van Lychee, wat een zacht en zoet accent geeft, een klein beetje honing en de geur wordt afgerond door Marokkaanse Roos.
Een heerlijke exotische mix!

Ik ben echt fan van de geur, ik dacht dat ik er even aan moest wennen maar niets is minder waar, ik was direct verkocht. Vooral het parfum, hij is aanwezig de hele dag, maar toch subtiel en helemaal niet overweldigend. Hij ruikt echt zo goed, zacht, fruitig en zoet, helemaal niet snoep-zoet ofzo, maar heel natuurlijk.
De douchegel is niet zo heel erg uitgesproken, maar in combinatie met de bodylotion en het parfum, ruik je de hele dag heerlijk!

Ook verkrijgbaar: Vijgenblad & Salie, Vanille & Cederhout en Nashipeerbloesem & Roze Grapefruit (mijn tweede favoriet)
Wat denken jullie van deze geur? Ik raad zeker aan hem eens te gaan besnuffelen!


Kiehl's Aromatic Blends - nu verkrijgbaar bij Kiehl's Gent (Koestraat) of Antwerpen (Lombardevest)
Body Cleanser - €24
Body Lotion - €26
Aromatic Mist - €64