dinsdag 25 augustus 2015

Spam your blog/your favorite blogs!


Dat ik van blogs hou, is wel duidelijk natuurlijk! Ik hou er van zelf te bloggen, informatie en ervaringen te delen, en ook de interactie met mijn lezers en co-bloggers vind ik superleuk. Ik vind het natuurlijk ook leuk om zelf blogs te lezen, of als ik bv. op zoek ben naar informatie over een product dat ik me graag zou willen aanschaffen, ga ik ook altijd op zoek naar ervaringen op andere blogs.
Ik heb niet altijd zo heel veel tijd om blogs bij te lezen, of nieuwe te ontdekken, maar ik ik vind het wel fijn en doe ook mijn best er wat tijd voor vrij te maken.

Ik zag onlangs op de blog van Kim dat ze een Spam Your Blog plaatste, en vond het zo een leuk idee dat ik best ook benieuwd geworden ben naar jullie blogs.
Ik weet ook dat veel van mijn lezers zelf een blog hebben, of dat jullie ook andere blogs lezen, dus bij deze, deel hier bij de reacties eens de link van jullie blog en vertel eens kort waarover het gaat, dan kom ik graag eens een bezoekje brengen.
Heb je zelf geen blog, deel dan gerust enkele van jullie favoriete blogs, ook altijd leuk om misschien nieuwe te ontdekken!

1 opmerking:

  1. Het is de eerste keer dat ik erin slaag om hier te reageren! Andere keren lukt dat nooit? Het is duidelijk dat je veel werk in je blog stopt, alles is altijd heel mooi opgemaakt. A job well done! Zelf ben ik nog steeds "zoekende" qua lay-out en inhoud, maar alles op zijn tijd!

    BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram