Mogelijk gemaakt door Blogger.

What's in my beachbag...


Eindelijk terug zomerweer in ons land, en het ziet er naar uit dat het de komende weken toch nog eventjes blijft hangen, oef! Ik ben in mijn laatste weekje verlof, dus we hebben deze goed gestart met een namiddag aan zee gisteren. Ik probeer niet te veel mee te sleuren, maar heb toch enkele items bij die ik niet kan missen.

Ik probeer in mijn strandtas de kleine dingen toch een beetje te groeperen in kleine tasjes, want alles zit alles zo snel onder het zand. In het kleine Mermazing-tasje (h&m) stopte ik onze gsm's. In het Venice-tasje (Forever21) stopte ik de andere kleine dingen, zoals een klein portemonnee met een beetje geld, zakdoekjes, lippenbalsem, vochtige doekjes (de Wet Wipes in Coconut Lime van h&m zijn mini en hebben een heerlijk zomerse geur) en een Pocketbag van Bath & Body Work (anti-bacterial handgel) in Honululu Sun. Verder heb ik ook nog een zonnecrème bij, ik koos deze keer voor de Terracotta Sun van Guerlain, en een verfrissende spray, de Fresh Lotus Water van Kenzo.
Daarnaast heb ik natuurlijk mijn strandlaken bij, deze met ananassen vind ik nog steeds superleuk, mijn zonnehoed (c&a) stond op mijn hoofd en ook mijn zonnebril (Ray-Ban) draag ik steeds.

Nog enkele sfeerbeelden:

Wat nemen jullie allemaal mee naar het strand?