Mogelijk gemaakt door Blogger.

Rita Ora x Rimmel


Ook al zijn de afgelopen dagen niet echt zo zomers, voor mij toch nog steeds zomerse kleurtjes op de nagels. Ik koos de voorbije weken voor de nieuwste lakjes van Rimmel, in samenwerking met Rita Ora, drie leuke kleurtjes die een zongebruinde huidskleur nog meer laten stralen. Neem snel een kijkje:

Deze lakjes zijn de 60 Seconds Super Shine Nail Polish by Rita Ora, een unieke 3-in-1 technologie, waarbij het lakje een base coat, kleur en glossy top coat ineen bevat, klaar in 60 seconden! Daarbij bevatten ze ook chipbestendig en niet-verkleurende formule. Dat vraagt voor een test!

De flesjes zien er heel leuk en zomers uit, door de felle kleurtjes en de bloemen. Zo is er een roze kleur, Sweet Retreat, inderdaad een zoet fel snoeproze, een groene kleur, Roll in the Grass, een fel-muntgroen, en een gele kleur, Daisy Days, een zachtgele kleur.
De nagellak bevat een brede kwast, wat het makkelijk maakt om aan te brengen op de nagels. De kleuren zijn best dekkend, maar hebben toch sowieso twee lagen nodig om helemaal egaal te zijn.
Ze drogen inderdaad heel snel, wat er ook voor zorgt dat je snel te werk moet gaan, en ze blijven ook lang mooi op de nagels, zeker een 4-tal dagen. Ze geven een mooie glans, maar nu niet echt super shiny! Maar ik ben er best tevreden mee en ben dol op de kleurtjes!

Wat denken jullie van deze zomerse kleurtjes? Welke is jouw favoriet?

60 Seconds Super Shine Nail Polish by Rita Ora - €3.99/st.