Mogelijk gemaakt door Blogger.

Goud voor de huid - Kneipp Beauty Geheim


Goud voor de huid, dan gaat het meestal over oliën, en dat is inderdaad waar deze nieuwe lijn van Kneipp, Beauty Geheim, vol van zit. Het is een verzorgingslijn met vier verzorgende natuurlijke oliën: argan-, marula-, wonderboom- en olijfolie. De oliën zijn rijk aan vitaminen, essentiële vetzuren en anti-oxidanten en zorgen voor de perfecte verzorging van de huid en een heerlijke geurbeleving.
De lijn bestaat uit een doucheolie, badolie, huidolie en scrub.

Wat is er nu zo geheim aan deze lijn, wel Kneipp zocht uit hoe je oliën het best kunt gaan combineren voor de beste huidverzorging. Ze combineren dus vier bijzondere oliën:
- Marulaolie: uit zaden van de Marulaboom. De Olie is rijk aanomega 6 vetzuren en anti-oxidanten, en heeft een therapeutische werking op het natuurlijk herstel van de huid.
- Arganolie: uit de noten van de arganboom. De olie bevat een hoge concentratie essentiële vetzuren, die zorgen dat de weerstand, zachtheid en glans van de huid behouden blijft. Bevat ook vitamine E die de huid revitaliseert en beschermt.
- Olijfolie: Werkt hydraterend en zit boordevol vitamines. Zorgt voor een gezonde vochtbalans van de huid, houdt de huid soepel en voorkomt vroegtijdige huidveroudering.
- Wonderolie: uit de zaden van de wonderboom. De olie werkt heilzaam en diep verzorgend, reinigt en zorgt voor een stralende teint.

Nu over naar de producten zelf.
- Doucheolie Beauty geheim (200ml - €5.49)
Ik heb al het meest gebruik gemaakt van de doucheolie, die vind ik echt heel fijn. Hij bestaat voor 75% uit natuurlijke oliën en is heel voedend. De olie wordt een soort melk als hij in aanraking komt met water, hij gaat heel licht gaan schuimen, maar het is toch meer een crème-achtige melksubstantie.
Mijn huid voelt heel zacht nadien, en ruikt geweldig, een warme, zomerse geur.

- Huidolie (€100ml - €8.49) & Badolie (100ml - €9.49)
Naast de doucheolie is er ook nog een badolie, dus dezelfde fijne formule maar dan voor in bad. Beetje warm nu om een bad te nemen vind ik zelf, maar je kan het product ook gaan gebruiken voor een voetenbad, of zelf om in huis te laten verdampen voor een heerlijke geur!
De huidolie is ideaal om na het bad of douche te gaan gebruiken voor een extra verzorging, perfect voor warme zomerdagen om je huid te gaan voeden, maar ook ideaal tijdens de koude wintermaanden. De olie wordt goed opgenomen door de huid en zorgt echt voor een diepe verzorging en herstelt en versterkt de huid.
Je kan deze ook gaan gebruiken als nagelriemolie, of bij een droge of geïrriteerde hoofdhuid (aanbrengen voor het wassen en even laten intrekken).

- Sugar & Oil Body Scrub Beauty Geheim (220g - €9.49)
Als laatste is er ook nog een scrub beschikbaar. Ik gebruikte eerder als scrubs van Kneipp en het zijn hele fijne producten. De scrub gaat dus de bovenste laag huidcellen gaan verwijderen waardoor de huid gladder wordt en er fris en stralend gaat uitzien. Door de combinatie van de natuurlijke oliën, wordt de huid ook verzorgt en voelt hij zacht aan.

Wat denken jullie van dit beauty geheim?

Kneipp Beauty Geheim - verkrijgbaar bij oa. Delhaize, Di, Colruyt, Carrefour, Essenza, ...