Mogelijk gemaakt door Blogger.

Summer lips with Dior Tie Dye


Zomerse lippen betekenen voor mij zachte lippen met wat glans en een beetje kleur, of twee kleuren, want tegenwoordig ben ik helemaal dol op de nieuwe Dior Addict Tie Dye lipsticks, uit de Dior zomercollectie. Ik ging al aan de slag met de nagellakjes en maakte al een dag- en avondlook met de oogmakeup-producten uit de Tie Dye collectie, maar vandaag stel ik jullie de nieuwste lipsticks voor, met twee zomerse tinten in één.

De Dior Addict Tie Dye is een lipstick waar een tweede kleur doorheen loopt, in Dior logo, zodat de eerste kleur versterkt wordt en er een subtiele twist ontstaat. De texturen en kleuren versmelten met elkaar, waardoor er op de lippen een mooie kleur verschijnt. De contrasterende kleur loopt ook helemaal door, tot het einde van de lipstick.

De lipstick is verkrijgbaar in zes zomerse tinten, Red Bliss, Coral Trip, Hypnotic Plum, Cosmic Pink, Fushia Utopia & Nude Fever, met allemaal superleuke kleurencombinaties.
Hier zie je Red Bliss, die voor mij een meer rozige tint is met een zachtpaars erdoor, Nude Fever, is een bruine nude-kleur met een beige tint erdoorheen, en Cosmic Pink, een meer donkerroze tint.
Vlnr: Red Bliss, Nude Fever, Cosmic Pink

De lipstick voelt heel aangenaam en zacht aan op mijn lippen, helemaal niet plakkerig, en mijn lippen voelen verzorgt, wat altijd een pluspunt is. Je kan alle richtingen uit met deze producten, je kan ze makkelijk opbouwen, dus subtiel aanbrengen voor een lichte tint, of enkele keren over je lippen gaan voor een meer opvallendere kleur. Ik kies vaak voor de lichtste tinten, dus deze kleuren zijn een hit voor mij, hoewel ik ook echt wel fan ben van de donkerste tint, ik merk dat ik deze de laatste dagen echt wel al vaak gedragen heb.
Daarnaast zien ze er gewoon superleuk uit, de verpakking op zich is heel leuk, maar ook de lipstick zelf is heel uniek!

Wat denken jullie van deze producten? Voor welke kleur zouden jullie kiezen?