Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: Summertime, part II


Mijn zomervakantie is jammer genoeg al een weekje achter de rug, maar ik toon jullie graag nog enkele van mijn leukste zomerfoto's. Heel wat eten ook, een brunch met vriendinnen, een verjaardagsontbijtje, picknick en natuurlijk kan een ijsje niet ontbreken tijdens de zomer. 
Na enkele frissere dagen was het fijn om de zon terug te zien, en natuurlijk een ijsje te eten tijdens ons speeltuin-bezoekje.

Extra kussens toegevoegd aan het nieuwe bed (wolkje is van Ikea, paars/wit van h&m home). De nieuwe slaapkamer is trouwens zo goed als af, op een paar kleine afwerkingen na.

Lace & stripes... één van mijn zomer-solden-koopjes van h&m trouwens

Ik ging onlangs ontbijten/brunchen met Isabelle en Hanne bij Gust in Gent, supergezellig daar en heel lekker. Ik ging voor de combo #1 met American Pancakes met mix fruit, huisgemaakte granola met yoghurt en honing, thee (of koffie) en vers fruitsap.

Picnic with a view... na een fietstochtje in de buurt, hadden we een gezellig plekje gevonden om onze picknick op te eten en wat uit te rusten!

Een zomers dotje is net iets leuker met een strikje erin!

Experimenteren met koffie kan altijd lekker uitdraaien. Dankzij L'Or EspressO koffie kreeg ik enkele leuke ingrediënten en tips, om je koffie wat op smaak te brengen, zoals met kaneel, chocolade-parels, vanillesuiker...

Mijn vriend was jarig begin augustus, en ik ging voor een Amerikaans ontbijtje om hem te verrassen!

Tijdens iets minder zomerse dagen, is het altijd gezellig een film te bekijken. Dit jaar is deze nieuwe Disneyfilm, Big Hero 6, op mijn favorieten-lijstje komen te staan, echt een heel mooie film, dus ik ben blij dat hij eindelijk uit is op dvd! 

Vrijdagavond hadden we een tuinfeest, jammer genoeg met af en toe een regenvlaag maar toch nog warm genoeg dus ik haalde voor de eerste keer mijn zomer-maxidress uit (van Quicksilver).

Zo, hopelijk vonden jullie het leuke foto's! Ik hoop dat we er de laatste twee weken van augustus nog een paar leuke zomerse pics kunnen aan toe voegen, om zo af te tellen naar het nieuwe schooljaar.

Deel hieronder gerust ook jullie leukste zomerfoto, altijd leuk om te zien :)