Mogelijk gemaakt door Blogger.

Primark Gent


Vorige week ging ik naar de opening van Primark in Gent. Er werd vooraf al heel wat over gepraat, ik weet er zijn voor- en tegenstanders, maar ik kende de winkel nog niet en hoor toch veel enthousiaste mensen die er gaan shoppen, dus ik was wel eens benieuwd what the fuss is about.
Ik neem jullie vandaag even mee, en toon jullie ook mijn aankoopjes!


De winkel bevindt zich in de Langemunt 54 in Gent, de winkelstraat werd sinds kort helemaal vernieuwd dus de winkel past er prima in! Een mooie, en grote winkel, twee ruime verdiepingen vol kledij en accessoires, voor zowel mannen, vrouwen als kinderen, en ook een Home afdeling.
De winkel is mooi onderverdeeld, beetje volgens thema (jeugd, sport, jeans, ...), heel wat leuke accessoires en ook beauty-spullen.
Ze hebben ook heel wat kassa's en pashokjes, ze zijn dus voorzien op veel volk, wat het voor iedereen toch iets vlotter zou moeten gaan (wat waarschijnlijk de eerste weken toch niet echt het geval zal zijn...).

Oops, yes that's me, met wel een heel groot shoppingmandje ;) Kijken jullie eens mee wat ik meenam naar huis?
Ik had met moeite om te kiezen tussen alle leuke toilettasjes, maar ik ging toch voor het katje! 
Het melkflesje is eigenlijk een pennen-etui, maar ik gebruik het in de keuken om mijn koffie-cups in te bewaren. De thermosbeker kregen we gevuld met een drankje, maar kan je er ook kopen.
Verder kocht ik nog deze leuke mickey post-its en een kleine geurkaars in vanille en kokos.

Ik kocht niet zo heel veel kleren, dit grijs hemd en twee t-shirts.

Ik was vooral benieuwd naar leuke kousen en pyjama's. Kousen heb ik niet echt gevonden, maar ik kocht wel deze twee leuke Disney-pyjama's, eentje van de leeuwenkoning en eentje van Bambi.
Ze zitten wel wat ruim, ik dacht een pyjama mag wat losjes zitten en ze hebben toch een lintje om wat aan te spannen dus ik ging voor een maatje groter, maar de broek zit nu wel heel los, en het lintje is er maar voor de show! Ik heb ze voorlopig omgerold, maar hopelijk krimpen ze misschien nog een beetje in de was ;)

Wat denken jullie van de Primark? Zijn jullie er al langs geweest, in Gent of eerder al ergens anders? En wat vinden jullie van mijn aankoopjes?

Primark Gent - Langemunt  54, 9000 Gent
Openingsuren: 9u tot 19u (vrijdag van 9u tot 20u), wat echt wel lang is!