Mogelijk gemaakt door Blogger.

A hint of Mediterranean Blue


Blauw blijft een favoriet zomerkleurtje, doet denken aan de heldere lucht en diepzeeblauwe waters, aan witte vakantiehuisjes met blauwe deuren, aan havens en strandhuisjes...
Je hebt zoveel mooie blauw-tinten, maar vandaag gaan we even voor Mediterraans blauw met mijn nieuwste statement ketting van Happiness Boutique en de Acqua Di Parma, Blu Mediterraneo in Arancia Di Parma. 

De ketting is de Sparkling Lotus Petal Necklace van de webshop Happiness Boutique, hij bevat blauwe en zilveren stenen gecombineerd met de nodige bling! Ik vind het een heel mooie ketting, zeker gecombineerd met een effen donkerblauw topje/kleedje, of hier draag ik het met een zomers playsuit van h&m.

Het parfum is een heerlijk zomers parfum van het merk Acqua Di Parma, uit het Blu Mediterraneo-assortiment. Deze is de Arancia Di Capri, en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
Hij opent met frisse geuren zoals sinaasappel, mandarijn en grapefruit. Het hart bevat maté blaadjes en petitgrain olie, de basis bestaat dan weer uit muskus en een vleugje karamel.

Het is een heel fijn parfum, een zomerse citrusgeur, die best subtiel en chic is. Hij heeft ook iets rustgevend, en neemt je direct mee naar de Italiaans zon. Ook de verpakking ziet er heel zomers en klassevol uit vind ik. Niet voor elke dag te gebruiken, maar het is een mooie aanvulling in mijn parfum-collectie en perfect voor een zomerse dag!

Wat denken jullie van deze 'blauwe' items?

Happiness Boutique - Sparkling Lotus Petal Necklace - €29.90 (webshop biedt gratis verzending)
Acqua Di Parma - Blu Mediterraneo Arancia Di Capri -150ml - €94.50 (ook beschikbaar in 74ml)