Mogelijk gemaakt door Blogger.

Summer-nails: ProNails Warm-Hearted Soul


De laatste dagen vakantie, aftellen naar het nieuwe schooljaar... het is hier al druk geweest afgelopen dagen/weken. Maar het is en blijft nog zomer, én ik vond wel de tijd om mijn nagels nog in een zomers kleurtje te lakken. Oranje- en koraal- tinten blijven één van mijn favoriete kleuren tijdens de zomer, dus ik koos deze maal voor Warm-Hearted Soul van ProNails.

Warm-Hearted Soul (361) komt uit de Be Generous lente/zomercollectie van ProNails en is een mooie oranje kleur. Er zit ook een heel lichte glans in, misschien niet direct te zien op foto, precies of er werd een vleugje zilver aan toegevoegd. Ik ben niet echt heel gebruind door de zon, maar met deze kleur komt je huidskleur echt heel mooi en zomers uit!

Ik heb nog niet zo veel lakjes van het merk, maar ik ben dol op hun formule. Met één laagje waren mijn nagels mooi gedekt zonder strepen, twee is misschien handiger voor houdbaarheid en dergelijke, maar als je snel moet zijn, mijn nagels waren mooi met één laagje en de nagellak droogt ook heel snel.

Ik zag ook al een sneak peek van de nieuwe herfst-/wintercollectie, en dat ziet er ook echt top uit, maar ik verklap nog niets, en ook, het is nog steeds zomer, kom maar op met die felle tinten!
Wat denken jullie van deze kleur? En welke tint draag jij momenteel?