Mogelijk gemaakt door Blogger.

L'Oréal Professionnel - Pro Fiber Restore


Mijn zomerse haarproducten zijn opgebruikt, tijd voor wat extra verzorging na heel wat zon, zee, ...
Het nieuwe gamma Pro Fiber van L'Oréal Professionnel is daar ideaal voor. De producten zorgen voor een langdurige behandeling voor het herstellen van beschadigd haar. Je kan een behandeling in het kapsalon starten, en thuis verder zetten met een shampoo, conditioner en masker maar ook met de Recharge doses, om het salon-effect te gaan versterken en langer te gaan houden.
Drie lijnen zijn er in de Pro Fiber gamma, ik probeerde de Restore producten uit!

In het Restore gamma vind je een shampoo, conditioner, masker en een leave-in serum.
De producten zorgen dus voor een verzorging en herstelling van beschadigd haar, waarbij ze het haar sterker, zachter en glanzender gaan maken, maar ook makkelijker te ontwarren. Geschikt voor fijn tot dik haar.

Ik gebruik de shampoo in combinatie met de conditioner of het masker, ik wissel af volgens wat mijn haar nodig heeft (als ik bv. veel producten gebruikt heb om mijn haar te stylen, dan ga ik al eens een masker gaan gebruiken omdat het dan droger aanvoelt). 
De leave-in spray kan je op handdoekhaar aanbrengen, het is een herstellend serum dat zorgt voor zacht en glad haar, maar het voelt ook los en luchtig aan.

De Recharge mono-doses gebruik je elke vierde shampoo-beurt, in de plaats van conditioner of masker. Het is dus een verzorging die het effect van een salon-behandeling gaat gaan verlengen, en zo alle niveaus van het haar gaat behandelen en versterken.

Mijn haar is inderdaad heerlijk zacht en ruikt geweldig!! De geur blijft ook heerlijk lang hangen, wat ik altijd zo een pluspunt vind aan de L'Oréal Professionnel producten! En wat zien de verpakking er ook mooi uit, toch precies nog wat zomer in de douche.
Heeft je haar eens wat extra aandacht en verzorging nodig, zou ik zeker deze producten eens uitproberen! Wat denken jullie ervan?

L'Oréal Professionnel - Pro Fiber Restore
Verkrijgbaar in het L'Oréal Professionnel kapsalon