Mogelijk gemaakt door Blogger.

Lollipops, Lollipops...


Een make-up merk met de naam Lollipops, superleuke kleurtjes en schattige verpakkingen... Ik kan niet anders dan enthousiast zijn! De verpakkingen zien er leuk uit dankzij de kleuren en prints, en bevatten ook leuke quotes. Het is een Frans merk dat sinds kort bij ons in Di verkrijgbaar is.
Ik zet enkele items op een rijtje:

De nagellak (€8.19) is mijn favoriet, een superleuke verpakking en een toffe kleur, deze is de kleur Tropical Elixir, een koraal-rode tint. Hij brengt heel makkelijk aan, de lange applicator stoort niet om aan te brengen, de kleur was direct mooi egaal en gedekt en bleef ook heel mooi lang op de nagels zitten!

Ook de lipstick (€11.99), Fatal Cocktail, is een koraaltint met een glossy finish, hij bevat zelf klein shimmer-deeltjes om de lippen extra in de verf te zetten. De textuur voelt heel romig en zacht, net als een lippenbalsem, en zo heb ik het ook graag.

Een product dat ik nog vaak gebruik, is het oogpotlood (€8.19). Hij ziet er ook zo leuk uit met zijn roze kleur en zijn leopard print, en ook deze bevat een leuke quote 'Close your Eyes... Go Dancing!'
Het is een zwart oogpotlood, met de naam Goodbye Moon, wat ik ook het meeste gebruik, en het is heel aangenaam van textuur en houdbaarheid!

Nog voor de ogen, is deze oogschaduw (€11.49) in Folie Douce, een shimmery grijs-tint. Ik dacht dat het iets donkerder ging zijn, maar het is best een lichte kleur, ideaal om als lichtste tint aan je oogmake-up toe te voegen.

Daarnaast heb je ook nog een Primer (€14.79), die je aanbrengt voor je make-up om de huid gladder en matter te maken, en gaat ook als anti-age product gaan werken. De huid voelt direct heel glad en zacht aan en je make-up blijft ook langer mooi op zijn plaats. Ik gebruik deze niet zo heel vaak, misschien moet ik dat toch meer gaan doen!

Wat denken jullie van deze Lollipops collectie?