Mogelijk gemaakt door Blogger.

Bedroom make-over


Ik had jullie al enkele snapshots getoond en jullie waren best benieuwd naar meer, dus vandaag toon ik graag onze vernieuwde slaapkamer. Deze zomervakantie gingen we aan de slag met witte verf, heel wat witte verf want we wouden alle muren in het wit steken om echt meer licht en openheid te creëren. We kochten ook enkele nieuwe meubels, waar we ook onze tijd zoet mee waren om in elkaar te steken, en ook oude meubels werden aangepast! Kijk eens eventjes mee:

Hier een voor en na:

We wouden de slaapkamer herinrichten omdat we meer opbergruimte nodig hadden, we gingen dus voor meer kasten en een bed met lades onder.
Wat hebben we precies gedaan? Wel alle muren dus wit geschilderd, we kochten een nieuw bed, twee nieuwe kasten (de zes-laden-kast en de linnenkast), en de zwarte vakken-kast (ikea) hebben we aangepast zodat die onder de schuine kant van de muur past, we vonden het zonde om ze gewoon weg te doen. Als afwerking gingen we ook voor een nieuwe luster, en wat decoratie en kussentjes.
Deze linnenkast bestelde ik op Maison Du Monde.

Het Ikea Brimnes bed bevat vier schuiven, superhandig om alle lakens, dekens, ... op te bergen.

Deze Ikea Kallax kast had normaal dus 16 vakken, maar we hebben ze dus aangepast om onder de schuine wand te doen passen. Met de overige stukken maakten we nog een soort bank waar nog vier bakken onder passen, voor op de kamer van the little guy.


Ik ben blij met het werk dat we verzet hebben tijdens onze zomervakantie, en ben best tevreden met het resultaat... Wat denken jullie ervan?