Mogelijk gemaakt door Blogger.

The Body Shop - Italian Summer Fig


Ik weet het, het is niet echt zomers hierbuiten, al blijft ik steeds nog hopen op een zomerse ommezwaai, want technisch gezien is het nog steeds zomer en ik geef niet op! Ik probeer nog te gaan voor zomerse kleurtjes (ik ben dit weekend wel al aan de slag gegaan met herfstkleurtjes, maar die komen er later deze week aan), en zomerse geurtjes! Vandaag wil ik nog een favoriet op de blog plaatsen, namelijk de Italian Summer Fig Eau de Toilette uit de Voyage collectie van de The Body Shop.

The Voyage Collection is een vernieuwde geurcollectie, met prachtige nieuwe flacons. Vijf geuren die elk voor een verschillende tijdzone staan, en elke verpakking heeft een traditioneel design uit het bijhorende gebied, en traditionele natuurlijke ingrediënten. Zo is er Japanese Cherry Blossom, Fijian Water Lotus, Atlas Mountain Rose, Indian Night Jasmine en Italian Summer Fig.
Italian Summer Fig neemt je mee naar het zuiden van Italië, namelijk naar Puglia, waar ze het heerlijke ingrediënt voor deze geur gehaald hebben.

De vijgen worden op het juiste moment in de zomer met de hand geplukt, wanneer het vruchtvlees perfect rijp is om zo het aroma op zijn best te krijgen. Om de geur af te maken, worden enkele andere zomergeuren aan toegevoegd, zo vind je in de topnoten frisse geuren zoals druivenblad en krokus, het hart is dan weer bloemig met Toscaanse roos, en de hartnoten bevatten amber en eikenhout.

Ik ben dol op geurtjes met vijgen, en deze vind ik dus ook heel aangenaam. Hij opent met een verfrissende, groenige geur, later merk je een meer zoetige, fruitige geur! Ik ben er dol op, en zal hem ook na de zomer zeker nog verder dragen!
Ook de verpakking ziet er supermooi en classy uit, way to go The Body Shop!

Elke geur heeft trouwens meerdere producten om nog meer van de geur te gaan genieten, namelijk een Fragrance Mist, Shower Gel, Body Lotion en Body Cream.
Wat denken jullie van deze Italian Summer Fig? Kiezen jullie ook nog voor zomerse geurtjes?

The Body Shop - Italian Summer Fig Eau de Toilette
50 ml - €27 Verkrijgbaar in The Body Shop winkels