Mogelijk gemaakt door Blogger.

Guerlain Fall 2015 - Ecrin 4 Couleurs Les Cendrés


Eindelijk nog een beetje heerlijk nazomerweer, ik zat er toch op te wachten hoor. Hoewel de eerste helft van deze week best al herfst-achtig aanvoelde, ideaal dus om al met de nieuwste herfstcollecties aan de slag te gaan! Ik maakte dit weekend een eerste ooglook, en droeg die ook de rest van de week, met het oogschaduwpalette Les Cendrés van de Guerlain herfstcollectie, Bloom of Rose.

De Bloom of Rose collectie staat voor een wind van zachtheid en welzijn na een heerlijke zomervakantie, en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De collectie zit vol met mooie roze-tinten, voor de lippen en de wangen, voor de ogen natuurlijke kleuren met roze/bruin- of blauwtinten.
Deze écrin 4 Couleurs in Les Cendrés, bestaat uit vier oogschaduwkleurtjes in natuurlijke aardetinten.

De eerste kleur (links) is een bruin-taupekleur met een matte finish, de middenste kleur bovenaan is een donkerroze, heel natuurlijk en warm, met een matte finish. De kleur is heel goed gepigmenteerd. De onderste kleur in het midden is de donkerste kleur, namelijk donkerbruin met ook een matte finish. De laatste kleur (rechts) is een shimmery beige tint, en geeft een mooi contrast met alle matte kleuren uit het palette.

Ik vind het altijd handig om met een palette met verschillende kleuren te gaan werken om een ooglook te maken, zo heb je direct alle tinten bij de hand die je nodig hebt en moet je niet meer op zoek gaan welke er perfect bij passen, al is het natuurlijk ook altijd eens leuk om te spelen met kleuren.
Hoe heb ik het juist aangebracht?
Ik bracht de donkerroze kleur aan op mijn volledig bewegend ooglid. Met de beige tint ging daarna van de binnenste ooghoek naar het midden van het bewegend ooglid, en ook onder mijn wenkbrauw. De linkse bruine kleur (lichtste van de twee) bracht ik daarna aan van de buitenste ooghoek tot het midden van het bewegend ooglid, mooi in de crease ook. Nadien gebruikte ik een goudkleurig oogpotlood onder mijn oog, op de waterlijn, en bracht ik de donkerste bruine kleur onder mijn oog aan, en langs de wimperrand bovenaan en blendde die ook wat uit naar de crease toe. Ik werkte af met heel wat zwarte mascara.

Het is een heel naturele look geworden, die ik ook al gedragen heb samen met een zwarte eyeliner, wat ook heel mooi is.
Wat denken jullie van de kleurtjes, en van de look?

Guerlain Bloom of Rose - Fall 2015
écrin 4 Couleurs - Les Cendrés (19) - €58.90
Verkrijgbaar in de parfumerie