Mogelijk gemaakt door Blogger.

Gliss Kur - Hair Repair


Ik heb het hier al eerder geschreven, na de zomer kan het haar best wat extra voeding gebruiken. Door de zon en de warmte kan het haar droger gaan aanvoelen, dus kan je het best gebruik maken van een olie om je haar te verzorgen. Ik gebruik sowieso na elke wasbeurt een haarolie om mijn haar extra te voeden, maar ook sneller te drogen. Sinds kort heb ik ook enkele nieuwe producten in gebruik, specifiek ook om het haar te gaan herstellen, uit het Hair Repair gamma van Gliss Kur.

Gliss Kur heeft voor elke nood en haartype wel een product, maar doordat ik fan ben van olie, en mijn haar best wat extra voeding en glans kan gebruiken, heb ik het Ultimate Oil Elixir Serum en het Every Day Oil Elixir aan mijn haarroutine toegevoegd, als ook de Total Repair Anti-Klit Spray, altijd handig! Wat meer info:

Het Ultimate Oil Elixir Serum zorgt voor voeding en anti-haarbreuk. Hij bevat voedende deeltjes om het haar te versoepelen en de haarstructuur op te bouwen zonder het te gaan verzwaren, en daarnaast bevat het ook gouden deeltjes, die je echt mooi ziet blinken op je hand wanneer je het aanbrengt, om ook extra glans te gaan toevoegen. Je kan het na het wassen op handdoekdroog haar aanbrengen (goed schudden voor gebruik).

De Every Day Oil Elixir zorgt ook voor soepelheid en glans, gaat ook het haar gaan voeden en je kan deze op drie verschillende manieren gaan gebruiken, voor het wassen voor extra verzorging, na het wassen op handdoekdroog haar voor extra soepelheid of op droog haar als beauty finish.
Ik gebruik deze vooral op droog haar, zorgt echt voor een mooie glans aan het haar.

De Total Repair Anti-Klit Spray is dan weer perfect om het haar makkelijk te gaan doorkammen, maar daarnaast bevat hij ook 19 actieve ingrediënten die het haar ook gaan verzorgen en herstellen, 2-in-1 dus! Goed schudden voor gebruik, want hij bevat twee delen (zie je duidelijk op de foto) met oa vloeibare keratine om het haar opnieuw op te bouwen en beschadigde delen diep in het haar en aan de oppervlakte te gaan herstellen.
Ik gebruik deze ook voor mijn zoontje, wat het ook veel vlotter en aangenamer maakt om zijn haar door te kammen!

Ik merk echt dat mijn haar al veel zachter en gladder geworden is door het gebruik van deze producten. Ik ben vooral fan van het serum, door de extra gouden deeltjes maakt het af, maar ook de anti-klit spray is superhandig! Daarnaast ruiken alle drie de producten ook heerlijk, wat altijd fijn is voor het haar!

Wat denken jullie van deze producten? Gebruiken jullie iets extra om het haar te gaan verzorgen/herstellen?