Mogelijk gemaakt door Blogger.

Eén jurk, drie looks...


De herfst is officieel begonnen! Maar dat wil niet zeggen dat we al onze zomerkledij moeten gaan opbergen. Ik toon jullie vandaag hoe je een zomerjurkje kan gaan dragen ook in de herfst en de winter. Je kan natuurlijk altijd heel wat kanten uit, maar ik maakte dit weekend toch enkele looks!

Het jurkje dat ik gebruikte bij de drie outfits, is een gestreept jurkje van Superdry. Nogal een sportief merk, en het kleedje is best casual, maar door de gehaakte afwerking op de schouders (loopt ook verder tot het bovenste gedeelte van de rug) en het accentje kleur, vond ik het helemaal iets voor mij!
De eerste outfit is gewoon het kleedje op zich, dus echt hoe ik het tijdens de zomer droeg. Het heeft eigenlijk geen extra's nodig door de leuke afwerkingen. Ik combineerde het met witte sneakers van Palladium, maar is ook leuk met een sleehak.

Voor de herfst-outfit combineerde ik het jurkje met een rok, dat doe ik wel vaker, en zeker als het wat kouder begint te worden, geeft dat toch een extra laagje. Daarbij dan nog een cardigan (je kan ook kiezen voor een blazer of jeanshemdje), en je hebt het helemaal warm. Je kan ook kiezen voor nylonkousen wanneer het echt geen blote-benen-weer meer is, of met leuke enkellaarsjes.

Voor de winter-outfit gebruikte ik dan weer vooral het onderste deel van het jurkje, ik combineerde het met een warme pull en kousenbroek. Ook leuk vond ik dat je het gehaakte deel van het kleedje toch nog een beetje terugzag aan de kraag van de trui. Ik koos voor pumps in matching kleur met mijn trui, maar ook met laarzen lijkt dit best een toffe outfit.

Je ziet, een beetje mixen en matchen en je hoeft nog geen afscheid te nemen van je zomerse garderobe. Wat denken jullie van mijn outfits? En dragen jullie nog zomerse stuks tijdens herfst en winter?

Kleedje - Superdry (vind je hier nog terug op de webshop)
Witte sneakers - Palladium 
Rok - Zoot
Witte cardigan - Louche
Blauwe trui - Jacqueline de Young (Zeb)
Nude & blauwe pumps - New Look