Mogelijk gemaakt door Blogger.

Nieuw bij Clinique - Skinny Sticks & Liquid Eyelining Pen


De Chubby Stick van Clinique zijn een beetje een cult-product, iedereen kent ze wel of heeft er eentje, ze bestaan zowel voor de lippen, ogen als wangen. Maar nu komen ze met iets nieuw, namelijk de Skinny Sticks, dit zijn ultradunne eyeliners, verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Daarnaast is ook nieuw in het gamma de Pretty Easy Liquid Eyelining Pen. Ik toon jullie vandaag enkele van deze nieuwe producten en vertel jullie graag mijn ervaringen ermee.

De Clinique Skinny Sticks zijn dus ultrafijne eyeliners waarbij je makkelijk en snel aan de slag kunt gaan. Ze hebben slechts 2/3 van de omtrek van een traditioneel oogpotlood, waardoor je heel dicht bij de wimperrand kunt komen. Ze hebben ook een soepele textuur zodat ze makkelijk over de huid glijden. Daarbij hoef je ze niet te slijpen, gewoon achter draaien wanneer het nodig is om wat meer product te bekomen.
Ze zijn verkrijgbaar in vier kleuren, namelijk Slimming Black, Slim Sable (bruine kleur, niet op de foto), Olive-Tine (olijfgroen) en Skinny Jeans (donkerblauw). De groene en de blauwe kleur bevatten een mooie glans.

De Pretty Easy Liquid Eyelining Pen is dan weer een handig product om een mooie strakke eyeliner aan je ooglook te gaan toevoegen. Hij is heel makkelijk in gebruik dankzij zijn fijne penseeltje. Je kan in één vloeiende beweging een mooi strakke lijn trekken.
Vroeger vond ik eyeliner aanbrengen heel moeilijk, niet alle producten zijn zo heel makkelijk in  gebruik. Met het gebruik van eyeliner pennen, kan ik het tegenwoordig best snel en makkelijk en ziet het er best oké uit. Het is altijd even stressen om een nieuw product aan te brengen, omdat je niet weet hoe het eerste gebruik gaat zijn of hoe het resultaat er gaat uitzien, maar bij deze zat dit direct goed, Pretty Easy is alvast goed gekozen!
Verkrijgbaar in zwart of bruin.

Ook te zien op de foto's, is het nieuwe Clinique parfum Aromatics in White. Een hele cleane, strakke, elegante verpakking, wat perfect past bij de geur. Het is een fijne combinatie van sereen hout, transparante bloemblaadjes en warme amberaccenten. Heel fijne, vrouwelijke geur, die ook lang aanwezig blijft, perfect voor de herfst!

Wat denken jullie van deze nieuwe Clinique producten? Wat zou direct iets voor jou zijn?

Clinique Skinny Sticks - €21
Clinique Pretty Easy Eyelining Pen - €21
Clinique Aromatics in White - 30ml/50ml/100ml - €43.50/€60/€85
Verkrijgbaar in de parfumerie of op clinique.be