Mogelijk gemaakt door Blogger.

Herfst op de nagels met Dior Cosmopolite


Het weer is al eventjes herfstig, maar ik bleef volhouden met zomerse kleurtjes! Maar nu de herfst echt begonnen is, en ik heel wat leuke nieuwe kleurtjes in mijn collectie heb, heb ik toch mijn nagels voorzien van een mooie, niet zo zomerse kleur, namelijk deze Dior Cosmopolite.

Dit lakje komt uit de herfstcollectie van Dior, die ook Cosmopolite heet. Dior zegt dat de collectie echt gecreëerd is om de vrouw de ruimte te geven om te gaan experimenteren. Je kan er dus alle kanten mee uit, gewaagd of klassiek, superdiscreet of expressief, ... Het is een heel veelzijdige collectie. Ik toon jullie later heel wat meer producten van de make-up zelf, maar vandaag wou ik toch al één van de lakjes in de verf zetten.

Cosmopolite wordt omschreven als een rozenhout, het is een warme donkerrode-bruine kleur, perfect voor de herfst als je het mij vraagt.
De kleur dekt goed, één laagje ziet er best mooi en egaal uit, maar twee laagjes is toch mooier, voller en iets donkerder van kleur. De kleur glanst best, maar kan eigenlijk nog een topcoat gebruiken, wat ook beter is voor de houdbaarheid. Zonder topcoat heb je ook best na een tweetal dagen al wat tipwear, dus zeker doen als je er langer van wilt genieten.

Wat denken jullie van deze kleur?

Dior Fall 2015
Vernis 785 Cosmopolite - €27
Verkrijgbaar in de parfumerie