Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: fall preparations


Waar ik bij mijn vorige random pics de laatste zomerfoto's deelde, zitten we nu echt wel volop in de herfst. Gezelligheid in huis dus tegenwoordig, met heel wat sfeerverlichting, gezellige pyjama's en thee (dankzij mijn nieuwe waterkoker), filmavondjes thuis onder een dekentje, ... en zoveel meer!
Bekijk snel mijn alledaagse foto's van afgelopen maand!

Ik ging samen met een vriendin en haar zoontje naar het Playmobil event, waar de kindjes het Super4 speelgoed mochten gaan ontdekken (is een serie op Ketnet en Netflix). Die vonden dat geweldig natuurlijk, al vonden wij het ook leuk op de foto te gaan met Twinkle en te poseren met de ballonnen.

De Cinderella film (meer info over de film lees je hier) is eindelijk uit op dvd, dus nu kan ik thuis nagenieten van mijn eigenste Assepoester-weekendje die ik begin dit jaar mocht beleven in Brugge, en ook de mooie Swarovski oorbellen die ik op de prinsessenavond mocht dragen, kreeg ik onlangs als verrassing in de bus. Bedankt Disney & Swarovski.

Kouder weer is tijd voor nieuwe pyjama's, ik zag deze op instagram verschijnen bij Primark (bedankt nog Hanne om het te laten weten), en kon niet laten er onmiddellijk om te gaan :)

Ook nieuwe parfums mogen al eens uit de kast komen bij een nieuw seizoen, en zeker met matching deodorant is deze Dior Addict een topper!

Deze Smeg waterkoker was eigenlijk een verjaardagscadeautje van mijn mama en zus, bedankt, ik bestelde hem begin juli, maar kreeg pas deze week telefoon dat hij was aangekomen. Lang op moeten wachten dus, heel lang, maar ben er superblij mee! Past perfect bij mijn lichtblauwe keuken en microgolf!

Dit kaartje kreeg ik deze week in de post van het Danone-team, en ik vond het zo een leuk! Hij kreeg direct een mooi plaatsje in huis!

Toch nog een beetje zomerse tinten, met dit armbanden-setje van Luxedy. Ze hebben heel wat mooie juweeltjes in hun webshop, deze zijn van Miracles by Annelien Coorevits.  

En als laatste toch nog een zomerse afsluiter, ik kreeg deze vorige week in mijn mailbox, van een fotograaf die onze foto genomen had op Rockabillyday, en vind hem echt heel geslaagd! 

Zo, hopelijk zijn jullie klaar voor een nieuwe werkweek! En laat me gerust weten hoe jullie helemaal klaargestoomd zijn voor de herfst?