Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: end of summer...


Het ziet er naar uit dat de zomer voorbij is, het weer is precies omgeslagen, de school is terug begonnen... Ik toon jullie graag nog enkele leuke foto's van het einde van augustus, en verder begin ik zo toch ook al even in een nieuw seizoen te geraken (bekijk alvast mijn eerste herfst-aankoopjes), en stiekem zit ik al met leuke kerst-items in mijn gedachten!! Al blijf ik nog dromen van een heerlijke indian summer, yes please!!
Half augustus toch nog enkele zomerkoopjes gedaan, bij Oasis, en ik kocht een blauw/beige-glitterkleedje (jammer genoeg nog niet gedragen) en een lichtblauw geruit topje.

Het topje heb ik wel al gedragen, het is redelijk kort, dus ik combineerde het met een taillerokje. 

Zo blij ook met mijn aankoopje van de nieuwe Belgische webshop Fabrikk, deze lightbox. Komt met tal van lettertjes en enkele symbolen (heb ook via een vriendin een extra setje met symbolen besteld), zo kan je maken wat je wilt. 

Mijn pyjama van de leeuwenkoning vind ik superleuk!

Zomerse koffie, ga voor ice coffee, kan je ook makkelijk meenemen in een drinkfles.

Vorige week terug vroeg beginnen werken, is ook genieten van een zonsopgang.

IJsjes in het weekend, heb er eigenlijk geen gegeten, maar had ze op mijn truitje en iphone-hoesje

Avondeten is soms gewoon eens kijken wat er in de frigo zit, overschot van spaghetti combineerde ik met groene asperges en halloumi, zo lekker!!

Het laatste augustus-weekend zijn we altijd van de partij op Rockabillyday, the bf haalde ook zijn oldtimer nog eens uit de garage. The little guy had niet zoveel zin in een foto met zijn mama (wou liever auto's kijken), maar we hadden een supertijd (meer foto's volgen zeker nog)!

Gisteren een echte herfstdag, dus tijd om de eerste najaars-items te kopen, ik ging voor een leren rok (geen echt leder natuurlijk), een truitje met kraagje en een skinny jeans in een grijs/paarse kleur.

Hopelijk hebben jullie een leuke zomervakantie achter de rug!