Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Grace Cole - Boutique Collection


Je kan goede beautyproducten hebben, in een gewone standaard verpakking, maar dan heb je ook goede beautyproducten, in een mooie verpakking die luxe uitstralen! En zeg nu zelf, het oog wil ook wat. En deze producten uit de Boutique Collection van Grace Cole zijn daar het perfecte voorbeeld van. Daarnaast zijn ze ook nog heel betaalbaar, heerlijk van geur en staan ze prachtig in de badkamer.
Het gamma is zeer uitgebreid, met allemaal verschillende geurcombinaties, ik zet vandaag enkele producten op een rijtje.

De producten zijn helemaal mijn ding, pasteltinten, toffe afwerkingen zoals de kwastjes en gouden details, en verrassende geurencombinaties.
Als eerste zien jullie hier de Hydraterende Body Lotion met gemberlelie en mandarijn, de Handzeep met witte nectarine en peer, en de Douchegel met warme vanille en sandelhout. Wat een fijne geuren.
De bodylotion is heel zacht en voedend, heel fijn in gebruik. De handzeep staat mooi op de lavabo aan het toilet, ruikt heel erg goed. En de douchegel gebruik ik momenteel onder de douche, heel verfrissend en aangenaam. Hij heeft een beetje een gelei-textuur.

Nog meer verzorging voor de huid, met de Body Butter met nectarine, bloesem en pompelmoes, en de Body Scrub met wilde vijgen en pink cedar. Ik gebruik momenteel geen scrub voor mijn huid, maar deze heeft een lichte en hydraterende formule die zacht de dode huidcellen gaat verwijderen en de huid extra zacht gaat maken. De Body Butter is dan weer helemaal geschikt voor mijn huid, meer voedend dan een bodylotion dus ideaal voor een droge huid, zeker nu het buiten kouder wordt.

Ook de handen en nagels worden niet vergeten, met deze mini handcrème. Verkrijgbaar in zes verschillende geuren, deze groene is met pompelmoes, limoen en munt. Een heerlijk frisse geur, en gegarandeerd zachte handen.

Eén van mijn favoriete producten, is de Body Mist. Ook verkrijgbaar in de zes verschillende geuren. Deze warm roze is Vanille Blush & Pioenroos. Een warme geur, perfect voor herfst en winter. Blijft niet zo heel lang aanwezig op de huid, maar dat is het leuke aan een body mist, je kan die zoveel je wenst bijsprayen tijdens de dag. De verpakking is niet breekbaar dus kan overal mee naartoe, en ziet er leuk uit om overal uit te halen.

Daarnaast hebben ze ook nog travelsetjes, leuk om op vakantie of citytrip mee te nemen of ook leuk om cadeau te geven (ze hebben ook nog meerdere, grotere cadeausets). Verkrijgbaar in vijf verschillende geuren, deze is de Orchidee, Amber en Wierook. Het setje bevat een douchegel, badschuim en bodylotion.

Wat denken jullie van deze toffe producten? Welke is jouw favoriet?

Grace Cole - Boutique Collection
Prijzen tussen €5.95 en €9.90
Verkrijgbaar bij online Beauty Concept (en bekijk ook daar de verkooppunten)