Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Di Ladies


Di lanceerde onlangs zijn eerste eigen gamma badproducten, Di Ladies, gemaakt in België en volledig dierproefvrij. Daarbij inspireerden ze zich op alle dames, met natuurlijk hun eigen persoonlijkheid, wat leidde tot heel wat leuke, unieke geuren, gecreëerd met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals natuurlijke extracten van framboos, lotusbloem, oranjebloesem, braambessen en verveine. Elk gamma kreeg ook een eigen kleur en vrouwennaam.
Benieuwd welke geur het beste bij jou past, kijk dan snel eens mee naar het gamma.

Elk gamma biedt vijf onmisbare producten, zonder parabenen die je huid gaan hydrateren, verfrissen, egaler en zachter gaan maken.
Zo is er de douchegel, reinigende gel zonder zeep, handcrème, body lotion en body butter. Ik probeerde elk product uit een ander geur-gamma.

Marie - Zen - Lotusbloem en groene thee
De groene producten uit het gamma van Marie zorgen voor rust en ontspanning, zijn verfrissend en zacht. Ik probeerde de handcrème die een hele lichte en verfrissende textuur heeft. De geur is heel aangenaam en mijn handen voelen direct gevoed aan.

Juliette - Tonic - Verveine en citroen + bergamot
De gele producten uit het gamma van Juliette zorg voor een energie-boost. Heel verfrissend van geur waar je direct wakker van wordt! Ik probeerde de body butter, verrijkt met karitéboter iets rijker dan een body lotion dus perfect voor de koude winterdagen.

Olivia - Sweety - Braambes en lychee
De paarse producten uit het gamma van Olivia bevatten een aangename fruitige geur. Ik probeerde de douchegel, die je van heel wat schuim voorziet en nadien een gehydrateerde huid geeft.

Emma - Romance - Framboos en Pioen
De roze producten uit het gamma van Emma zorgen voor een fruitige en fleurige toets. Vooral de framboos heeft de bovenhand in de geur. Ik probeerde de body lotion die de huid gaat hydrateren. Bevat een smeltende textuur dus gaat heel snel gaan intrekken in de huid.

Louise - Fashionista - Oranjebloesem en jojoba
De oranje producten uit het gamma van Louise zijn mijn favoriet. Ik ben helemaal fan van de geur van oranjebloesem en die is ook echt heel aangenaam aanwezig. Ik testte hier de wasgel zonder zeep (pH neutraal), zit in een handige verpakking met pompflacon, dus wij gebruiken deze hier in de keuken als handzeep. maar kan ook voor het gezicht en het lichaam gebruikt worden.

Wat denken jullie van deze collectie? En welke geur geniet jouw voorkeur, kies je net als mij voor Louise, of ben je toch eerder Juliette, Emma, Olivia of Marie?

Di Ladies
verkrijgbaar in alle Di winkels
Prijzen tussen €3.49 - €4.99