Mogelijk gemaakt door Blogger.

8 jaar aan het bloggen!


Op 11 januari 2010 plaatste ik mijn allereerste artikeltje online op Sprinkles on a Cupcake. Wie had toen gedacht dat ik dit acht jaar later nog steeds zou doen! Dus vandaag toch een klein beetje feest op de blog, want ik kan niet geloven dat het al zo lang is!
Time flies when you're having fun zeggen ze wel eens, en inderdaad de tijd is voorbij gevlogen omdat ik dit echt met zoveel plezier doe!

En ik ben ook echt blij en trots met het verloop van de blog, de laatste jaren heb ik echt het gevoel dat Sprinkles on a Cupcake een weerspiegeling is van mezelf. Ik vind het zo leuk om mijn eigen plekje te hebben, waar ik kan delen wat ik geweldig, leuk en mooi vind, waar ik mee bezig ben en wat me interesseert. Mijn ervaringen delen en mensen inspireren, dat vind ik zo mooi aan het bloggen.

Daarnaast is ook het contact met mensen door het bloggen zo leuk! Soms kan ik echt niet geloven dat mensen interesse hebben in wat ik te vertellen heb, maar dan krijg ik een fijne reactie, mensen die laten weten dat ze geïnspireerd zijn door iets wat ze hier gelezen hebben. Mensen die aan mij denken omdat ze ergens iets typisch Petra tegenkomen. Of gewoon mensen die de tijd nemen om artikels te lezen of een reactie achter te laten, vind ik echt zo geweldig!
Met sommige mensen heb ik echt een band gekregen, sommige lezers die vaak reacties achterlaten voelen op den duur heel vertrouwd aan, precies of ik ze ken.
Mede-bloggers die echt al jaren vriendinnen zijn, die ik niet meer zou kunnen missen in mijn leven, en die ook voor je klaar staan tijdens moeilijke momenten! Maar ook contact met mede-bloggers die gewoon positief zijn naar elkaar, elkaar steunen en raad geven.

Dus echt bedankt aan jullie allemaal, zonder jullie zou Sprinkles on a Cupcake niet zijn wat het nu is! Bedankt voor de talrijke bezoekjes, reacties, berichtjes, likes en mailtjes!
Bedankt ook voor alle steun, zowel van jullie lezers als de mensen rondom mij! Mijn vriend en mijn zoontje, mijn familie en vriendinnen, pr-mensen en bedrijven! 

Op een nieuw blogjaar, en op vele mooie momenten samen.
Petra x

Eerste foto: shutterstock