Mogelijk gemaakt door Blogger.

Food: Snack Tag


Toen ik op de blog van Kelly de superleuke Snack Tag tegenkwam, vond ik hem zo leuk dat ik hem zelf ook graag eens wou invullen. Ik eet een hele dag door snacks, dus deze past wel heel er bij mij!
En daarnaast ben ik ook benieuwd naar jullie antwoorden, dus laat ze zeker achter bij de reacties :)

WAT IS JE FAVORIETE FASTFOOD RESTAURANT?
Hmm, niet zo heel makkelijk. Hier in België heb je niet zo heel veel keuze, maar als ik hier zou moeten kiezen zou dat McDonalds zijn, vooral omdat ze daar nu ook vegetarische burgers en wraps hebben (ik ben geen vegetariër maar eet meestal geen vlees, sporadisch eens 1 tot 2 maal per maand).
In Amerika heb je natuurlijk veel meer keuze, en proberen we er wel enkele uit als we daar zijn. Ik ben vooral fan van Bob's Big Boy en In-N-Out!

ZOETE OF ZOUTE POPCORN?
Geen moeilijke keuze, ik ga voor zout! Ik eet wel zoete popcorn ook, maar als ik kan kiezen, dan toch zout! Als ik in de cinema de zoute versie neem, vragen ze me aan de kassa of ik zeker weet dat het zout is, waarschijnlijk kiezen de meeste mensen toch nog meer voor zoet.

WAT IS JE FAVORIETE IJSJE?
Een oranje Solero, zo lekker tijdens een warme zomerdag! Jammer genoeg niet meer zo makkelijk te vinden hier in België. Maar ik eet evengoed graag een coupe aardbei of vers fruit, mét slagroom!

BESCHRIJF DE ALLERLEKKERSTE TAART DIE JE OOIT GEHAD HEBT.
Moeilijk, ik eet graag taart (liefst geen chocolade of mokka bv.) maar als ik de allerlekkerste moet kiezen, bosvruchten meringue, sooo good!

TAKE-AWAY OF ZELF IETS TE SNACKEN MAKEN?
Wij doen niet zo heel vaak aan take-away, ik steek liever zelf snel iets in de oven of de friteuse.
Heel af en toe bestellen we wel een pizza of gaan we om frietjes van de frituur.

GA JE VOOR EEN KAASPLANKJE OF EEN SCHAALTJE M&M'S?
Moeilijke keuze, ik kies voornamelijke zoute dingen om te eten (moest het gaan tussen chips en M&M's was het sowieso chips, ik ben echt een chips-addict), ik eet heel graag kaas, maar ik ga dat op een gewone avond niet zomaar uithalen, dus misschien toch een schaaltje M&M's dan?

WAT IS JE FAVORIETE TUSSENDOORTJE?
Chips misschien dan :). Gewoon overdag ga ik eerder voor een koekje, of ik zal zeggen meerdere koekjes. Ik eet echt heel veel tussendoortjes omdat ik altijd zo snel honger heb (al probeer ik af en toe toch ook voor wat meer fruit te gaan).
Met een cupcake kan je mij natuurlijk ook altijd een plezier doen!

WARME OF KOUDE APPELTAART?
Ben niet zo een appeltaart-eter eigenlijk, dan misschien toch koud met kleine stukjes appel (of een appelcake). Liefst niet met kaneel (ben ik eens ziek van geweest en blijft toch iets wat ik zelf niet zou uitkiezen).

WAT BESTEL JE HET LIEFST OP EEN TERRASJE?
Gewoon een cola light, homemade lemonade of milkshake in de zomer, of een warme chocomelk tijdens de koudere dagen.

WELKE SNACK LIGT ER NAAST JE FRIETJES?
Iets met kaas, sowieso!

WAT IS JE FAVORIETE CHIPSSMAAK?
Vroeger zou ik zeggen 'ketchup', was echt mijn lievelingschips. Maar heb voor mijn verjaardag ooit eens een volledige doos ketchup chips gekregen, dat ik het echt beu gegeten was! Nu eet ik het nog af en toe, maar ik kies ook vaak voor pickles, paprika en zout.

Zo, hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen! En hoe zit het bij jullie? Wat is jou favoriete chipssmaak of wat ligt er naast je frietjes? Wat is je favoriete tussendoortje, ijsje of fastfood restaurant?

de lijst werd bedacht door Merel van Lotus Writings