Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Clinique High Impact Lash Elevating Mascara


Het is al eventjes geleden dat ik nog een make-up review gedaan heb, maar er staan nog enkele leuke producten op de planning! Vandaag vertel ik jullie wat meer over de nieuwste mascara van Clinique, namelijk de High Impact Lash Elevating Mascara.
Het is een luchtige, mousse-achtige mascara die de wimpers lift, vormgeeft en van een langdurige krul voorziet. Ik testte hem uit!

Mascara is simpel en snel te gebruiken, maar zorgt toch voor het nodige verschil in je make-uplook.
Ik ben sowieso een grote Clinique-fan, niet alleen van de skincare, maar ik ben dol op hun make-up producten. De oogschaduwkleurtjes bijvoorbeeld zijn echte toppers!
Maar ook deze nieuwe mascara is heel populair, dus ik was heel benieuwd om hem te proberen.

De High Impact Lash Elevating Mascara is een mousse-achtige mascara die de wimpers lift zonder ze zwaarder te maken. Innovatieve polymeren geven wimperhaartjes krul en vorm en houden ze de hele dag op hun plaats zonder dat ze na een tijdje gaan hangen.
De mascara vlekt, klontert en kruimelt niet, en dat vind ik echt heel fijn! Verzorgende oliën houden de wimperhaartjes gezond en zacht.

De mascara is inderdaad iets romiger van structuur en voelt heel licht aan. Mijn wimpers zien er heel natuurlijk uit en krullen heel mooi, zeker als je ze op voorhand krult met een wimperkruller, houdt hij dit effect de hele dag vast. Ik gebruik altijd een drietal laagjes mascara, hier dus ook.

Zie je dat lekkere koekje? The Wink is het nieuw online magazine van Clinique, waar je terecht kan voor huidverzorgingsadvies, make-up tips & tricks van eperts én inspirerende verhalen.
Bv. 'Hoe je de juiste crème vindt voor jouw huidbehoeften' of 'Puistjes-aanval? Zo los je het op.' Echt superleuk en handig!

Wat denken jullie van deze nieuwe mascara? Hebben jullie een favoriete mascara voor het moment?

Clinique High Impact Lash Elevating Mascara
€23,50 - Verkrijgbaar in de parfumerie of online