Mogelijk gemaakt door Blogger.

Mijn favoriete Netflix-series


Ik kijk af en toe wel eens graag naar een goede film, maar ik ben vooral een serie-kijker! Met de komst van Netflix in België, was ik dan ook heel erg gelukkig want vaak is er op de gewone tv niet altijd veel wat ik echt leuk vind.
Elke avond een aflevering van je favoriete serie kijken, is dan altijd iets om naar uit te kijken. Tot het einde seizoen is, of de serie is afgelopen. Niet altijd simpel om dan weer iets superleuk te vinden.
Ik ga altijd wel eens horen bij vriendinnen of bv op twitter wie er nog aanraders heeft, maar ik dacht ik deel hier eens mijn favorieten en misschien kunnen jullie dat dan bij de reacties ook doen, dan heb ik terug wat inspiratie, en jullie ook!

Ik vind het moeilijk om echt een top 5 te maken, ik kan niet echt iets bovenaan zetten, maar dit zijn de vijf series die ik echt heel goed vind en uitgekeken heb (of nog aan het kijken ben)!

- Designated Survivor
'In deze aangrijpende politieke thriller ligt het lot van Amerika in de handen van een gewone ambtenaar nadat een aanval op Washington het bestuur heeft onderuitgehaald.'
Spannend verhaal, mooi gefilmd en Kiefer Sutherland die echt heel goed speelt! Momenteel ben ik nog naar seizoen 2 aan het kijken.

- Ozark
'Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.'
Heel spannend, en je wordt direct meegetrokken in het verhaal! Helemaal niet voorspelbaar en de acteurs spelen echt geweldig! Ik hoop snel op een vervolg op seizoen 1.

- Riverdale
'De serie, gebaseerd op de Amerikaanse strip Archie's Comics, gaat over een klein en op het eerste zicht idyllisch stadje, Riverdale, en de mensen die er wonen. Van een afstand lijkt het een normaal stadje, veilig, netjes en onschuldig. Maar als je dichterbij komt, zie je de schaduwen die daaronder schuilen.'
Net begonnen aan seizoen 2, en ik blijf fan! Mysterie en teen drama, met een nineties vibe (inclusief Luke Perry), what's not to love!

Shooter
'Een hoog onderscheiden ex-marinier keert als sluipschutter terug om een moordaanslag op de president te voorkomen, maar wordt al gauw zelf van moord beschuldigd.'
Superserie vind ik zelf! Heel spannend, goed verhaal en euh... Ryan Phillippe ;). Tweede seizoen staat momenteel on hold omdat Ryan gekwetst is, maar hopelijk start het snel terug!

-  Stranger Things
'Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.'
Deze serie is echt géweldig, en de cast is gewoon top, ze spelen allemaal zo goed!! Stranger Things speelt zich af in de jaren '80, wat ook zo leuk is, echt nostalgie!
Ik ben normaal niet zo voor science-fiction, maar deze is echt heel goed en superspannend! Sci-fi, retro en geweldig! Wij keken de twee seizoenen uit op een paar weken, en ik las dat er een derde seizoen komt, dus ik hoop dat dat dit jaar nog zal zijn!

Verder keer ik ook nog naar Orange is the new Black (vond ik in het begin wel heel tof, maar ben na seizoen 3 toch afgehaakt), Bloodline (seizoen 1 was echt top, 2 iets minder maar 3 sloeg echt nergens op), The 100 (vond ik ook wel heel goed, eerste seizoen ook iets beter dan de rest, maar moet de laatste afleveringen eindelijk nog eens verder bekijken) en 13 Reasons Why (heavy maar wel heel goed).

Zo, dit waren mijn vijf favorieten op een rijtje! Nu ben ik ook benieuwd naar die van jullie.