Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Zoella Wonder Hand


Hoewel het na de feestdagen altijd aftellen is naar de lente, moeten we toch nog twee maand de winter door! Met de nodige kou, en droge huid. Vooral mijn handen voelen heel erg droog aan tijdens de winter. Toen ik zag dat de beauty-lijn van Zoella beschikbaar was bij Di in België, wou ik dolgraag de handcrème proberen.

De Zoella Wonder Hand Moisturizing Hand Cream ziet er niet alleen leuk uit, hij heeft ook een heerlijke geur, niet te overweldigend maar een lichte bloemengeur. Daarnaast is hij voedend en voelt hij geweldig aan op de handen. De Wonder Hand bevat Vitamine E, Shea Butter en aloe vera om de huid te verzorgen en te verzachten. 
Je handen voelen inderdaad heel zacht aan, moet even intrekken maar voelt niet plakkerig. Doet dus echt wel wonderen voor je handen. Perfect voor de koude winter maar ook tijdens de lente.
Voor echt hele droge handen zou ik natuurlijk wel voor een iets meer voedend product gaan, die echt de huid gaat herstellen, maar deze is echt prima voor de typische droge winterhanden.

De verpakking sprak me in eerste instantie heel erg aan, het doosje ziet er leuk uit met de kleurencombinatie peach-mint, maar ook de tube zelf met de rose-gold kleur en de stipjes. Een kleinere versie zou handig zijn voor in de handtas, maar deze is perfect voor thuis of op mijn bureau.

Hebben jullie een favoriete handcrème?

Zoella Beauty - Exclusief verkrijgbaar bij Di
Zoella Wonder Hand - €7