Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Dr. Hauschka - Purple Light make-up look


Vandaag deel ik met jullie een make-up look die ik maakte met de nieuwste producten van het merk Dr. Hauschka, namelijk de limited edition Purple Light collectie.
Ik ben dol op het merk, niet alleen omdat ze prachtige producten hebben, ook omdat het natuurlijke producten zijn, bevatten dus geen schadelijke stoffen.
De Purple Light collectie legt de nadruk op, hoe kan het ook anders, de kleur paars. Laat dat nu net mijn favoriete tint zijn, die ook prima bij mijn oogkleur past. Nemen jullie een kijkje mee?

De producten uit de Purple Light collectie geven je niet enkel een mooie make-up look, ze zien er ook prachtig uit. De kleurrijke verpakkingen zijn een inspiratie van de Zweedse kunstenares Emma Lindström.

De collectie bestaat uit een oogschaduw palette, vier kleurtjes in roze/paars tinten, een gezichtspoeder, die je huid een frisse blik geeft, een oogpotlood, in een grijs-violette kleur, en twee lipglossjes, een nude-tint en een bessenkleur.

Ik maakte een make-up look met deze producten. Voor de liquid lip colour maakte ik gebruik van de nude tint (omdat ik dat veel beter bij mij vind passen), die heel zacht aanvoelt en mooi blijft zitten.
De Teint powder gebruikte ik na mijn foundation, blush en highlighter, om alles mooi te blenden en mijn gelaat ook een mooie glow te geven dankzij de subtiel glinsterende finish.

Voor mijn ooglook maakte ik gebruik van het oogpotlood onder de ogen en de vier kleurtjes in het oogschaduw palette. Ik volgde de stappen die achteraan op het palette staan, maar je kan er natuurlijk zelf ook mee gaan experimenteren.
De lichtroze kleur bracht ik aan op het volledige ooglid tot aan de wenkbrauwen. De tweede kleur, oudroze/lichtbruin, bracht ik aan op het bewegend ooglid. De derde kleur, lila, bracht ik aan op de buitenste ooghoek en ging ik blenden tot in de arcadeboog. Als laatste de donkerpaarse kleur, bracht ik aan onder mijn ogen en langs de wimperrand. Alles mooi blenden, afwerken met mascara en klaar!

Wat denken jullie van deze producten, en van de make-up look die ik maakte?

Dr. Hauschka - Purple Light
Oogschaduw palette - €30.50
Oogpotlood - €13.95
Teint Powder - €30.95
Liquid Lip Color - €17.95/st.
Verkrijgbaar vanaf 1 febr, op de webshop (of in de winkel, kijk op de website voor de verkoopspunten)