Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Body Fantasies - Body Spray


Wanneer je niet zo fan bent van zware parfums, maar eerder kiest voor luchtige geurtjes, dan kan je beter kiezen voor een body spray. Zoals de heerlijke geurtjes van Body Fantasies, naast drie bestaande geuren hebben ze ook drie nieuwe in hun gamma. Ik stel ze vandaag eens allemaal aan jullie voor!

De body sprays van Body Fantasies zijn eigenlijk een subtiele mist van lekkere geurtjes. Premium ingrediënten en geconcentreerde oliën zorgen voor een intens en long-lasting effect. De flacons passen perfect in je handtas, zijn ook niet breekbaar, en daarmee kan je makkelijk tijdens de dag even bijsprayen.
Ze ook heel betaalbaar, €3.99/stuk, zodat je eigenlijk geen keuze hoeft te maken tussen alle de heerlijke geuren.

Pink Vanilla Kiss, een zoete en verfrissende vanillegeur, subtiel en krachtig!
Coton Candy, een onweerstaanbare zoete geur van suikerspin.
Pink Sweet Pea Fantasy, een luchtige fruitgeur met rode bessen, pompelmoes, guave en framboos.

Sweet Sunrise, een meeslepende en warme geur die doet denken aan een adembenemende zonsopgang, met de geur van mandarijn, oriëntaalse bloemen en vanille.
Romance & Dreams, een bloemige geur, geïnspireerd op de stad van de liefde, Parijs. Met de geur van passievrucht en zwarte bes.
Twilight Mist, een mysterieuze sensualiteit met zachte, houtachtige toetsen. Daarnaast ook de geur van kokosnoot, mandarijn en pruim.

De Body Sprays zijn exclusief verkrijgbaar bij Di, en als je in december nog bestelt op di.be, krijg je met de code PETRAxBFF 20% korting op de Body Fantasies producten!

Wat denken jullie? Naar welke geur gaat jouw voorkeur?
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier