Mogelijk gemaakt door Blogger.

Cadeautip: The Body Shop - kerstcollectie


Alweer een dagje dichter naar kerst toe, en alweer een leuke cadeautip voor jullie! Producten van The Body Shop, ik heb nog nooit iemand geweten die daar niet blij mee is! En zeker tijdens de kerstperiode, want ze hebben altijd leuke limited editions met heerlijke geuren en toffe cadeausets ter beschikking voor de feestdagen.
Ik zet er enkele op een rijtje voor jullie, laat me gerust jouw favoriet weten!

De nieuwe kerstcollectie van The Body Shop ademt luxe, ontspanning  en energie. De unieke, gevarieerde producten zijn verpakt in kleurrijke jasjes die op het bos en zijn bewoners zijn geïnspireerd. 
Dat is niet zomaar, want met alle aankopen die je t.e.m. december doet, help je om ruim 10 miljoen vierkante meter bos in Engeland en Armenië te beschermen en te herstellen. 

Een eerste set is Olivia The Owl (€18), een paarse uil die je kan gebruiken als spaarpot. Maar niet alleen dat, als je het opent komt een heerlijke geur je tegemoet. Binnenin vind je zes heerlijke producten in de fruitige, romige geuren van aardbei en kokos. Van elk een handcrème, shower gel en bath bomb/bubble.

Nog zo een leuke verpakking, is die van het Peppermint Candy Cane Delight setje (€20). Een superleuk zakje, gevuld met een mini handcrème, body butter, shower gel en scrub. Een heerlijk frisse geur dankzij Community Trade pepermuntolie.

Het feestelijk Body-Butter-Trio (€12) is ideaal voor een klein kerstcadeautje, helemaal in de kerstsfeer. Ideaal voor een zachte huid komende winter, in een heerlijke geur! De drie body butters in de geuren Peppermint Candy Cane, Berry Bon Bon en Vanilla Marshmallow.

Van elke geur in de body butters, is er ook een body scrub ter beschikking. Zo zie je hierbij de Berry Bon Bon Body Scrub (€18), een fruitige traktatie boordevol Community Trade-ingrediënten en cranberryolie uit Noord-Amerika.

Als laatste toon ik jullie nog een superleuk secret santa cadeautje, namelijk de Born Lippy Butterfly (€14). Een gevleugeld cadeau dat bestaat uit vijf lippenbalsems met sprankelende, pittige en verfrissende geuren, voor de lippen die een winter lang zacht, gehydrateerd en beschermd zijn.
De geuren zijn passionberry, strawberry, raspberry, watermelon en satsuma shimmer.

Ze hebben nog zoveel leuks, in tal van verschillende geuren. Ga zeker eens een kijkje nemen in de shop om alles te ontdekken, en zelf eens te ruiken.
Wat is alvast jouw favoriet van deze hier?
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier