Mogelijk gemaakt door Blogger.

Cadeautip: gepersonaliseerde cadeau's


Een cadeau krijgen is nog extra speciaal als het persoonlijk voor jou werd gemaakt. Iets me je naam erop bv. of  een leuke passende tekst.
Je hebt heel wat foto-website waarbij je naast gewone foto's ook items kan bestellen met je foto op, maar bij Your Surprise, kan je daarnaast ook kiezen voor andere gepersonaliseerde cadeau's, zoals bv. een deurmat, of een babydeken met een speciale tekst op. Je kan ook een glas of mok laten graveren, of een snijplank... Heel veel keuze, en heel wat toffe eindejaarsgeschenken.

Ik mocht er enkele items bestellen, en ging voor een gepersonaliseerde speelgoedzak, met Noah zijn naam erop. Het is een dikke papieren zak, die in verschillende ontwerpen beschikbaar is. Ik koos voor hem natuurlijk voor 'cool stuff'. Ideaal om zijn speelgoed in te stoppen, grote auto's of knuffels!

Nog een leuke zak, is deze Merry Christmas jute zak. Je kan kiezen voor een superleuke tekst, zoals hier Have yourself a Merry little Christmas. Maar je kan ook iemand zijn naam daar nog bij laten plaatsen. Dat heb ik zelf niet gedaan, omdat ik de zak zo op zich ook al leuk vond!

Als laatste koos ik voor een snijplank. Deze werd gegraveerd met een tekst naar keuze. Dat kan een naam zijn, maar bv. ook 'voor de liefste mama' of iets helemaal naar jouw keuze. Maar met de kerstdagen vond ik Merry Christmas ideaal. Ook mooi om cadeau te geven, met wat koekjes erop en mooi verpakt, en je hebt een superleuk cadeau!

Wat denken jullie van mijn keuzes? Wat zouden jullie kiezen voor gepersonaliseerde tekst?

Meer info en het volledige aanbod vind je op YourSurprise.be
Disclaimer: ik kreeg deze geschenken in ruil voor een blogpost. Deze sponsoring heeft geen enkele invloed op mijn beoordeling. De volledige disclaimer lees je hier