Mogelijk gemaakt door Blogger.

Interieur: Trendy posters & prints


Heb je zin om die ene muur in je huis wat op te fleuren, maar geen idee met wat precies? Ik heb een goede tip voor jullie, de superleuke posters en prints van Desenio! Ik kwam hier en daar al leuke posters tegen online, en toen ik zelf een kijkje ging gaan nemen, wist ik direct welke richting ik uit wilde (al was het niet makkelijk om een keuze te maken, zoveel leuks!!). 
Ik toon jullie graag wat ik gekozen heb.

Jullie weten al langer dan vandaag dat ik gek ben op West-Amerika, en meer bepaald Californië en Los Angeles. Ik zag dat ze een leuk aanbod hadden van mooie posters die daar perfect bij passen, toffe prints en mooie foto's en kleuren! Het moeilijkste was wel een keuze maken want ik vond zoveel mooi!
Ik koos uiteindelijk voor de Los Angeles Map Poster, en daarnaast wou ik zeker ook iets met kleur en het strand, dus ging ik voor de Pink Beach Tower Post. Die bestelde ik in de grootste maat, 50x70, samen met een zwarte lijst. Daarnaast ging ik ook voor een kleiner formaat poster, namelijk de Pastel Pink Palm Poster en de Dream Poster.

Ze hebben echt een uitgebreid gamma, voor iedereen wat wils! En ook voor lijsten zie je direct welke ze hebben in het formaat je nodig hebt voor de poster die je kiest. Super handig dus! Ook naar snelheid bij levering en kwaliteit van de producten ben ik heel tevreden, ik ben echt heel blij met mijn keuze en heb nog heel wat in mijn favorietenlijstje staan op de website voor een volgende aankoop! Ik vind het ook zo leuk om verschillende posters met elkaar te combineren aan één wand, dus er kunnen er zeker nog enkele bij.

Kennen jullie de website al? En wat vinden jullie van mijn keuze?