Mogelijk gemaakt door Blogger.

Cadeautip: Geef eens een bloemetje


Het aftellen is begonnen, het is bijna kerst!
Zijn jullie ook nog op zoek naar leuke cadeautjes? Ik help jullie graag deze week op de blog om zoveel mogelijk cadeautips te delen, die ik zelf superleuk vind. De laatste jaren ben ik echt een fan geworden van mooie planten en bloemen, vind dat echt zo gezellig in huis en kan daar echt blij van worden, ook als ik dat cadeau krijg.
Ik maakte onlangs gebruik van de website Greetz voor enkele leuke boeketten, superhandig als je geen inspiratie hebt, geen tijd om zelf iets te gaan halen, of misschien iemand die veraf woont en waar je niet direct bij op bezoek gaat een cadeau wilt sturen!

Op de website kan je bloemen, planten, kaarten en ballonnen kopen, eventueel gecombineerd met een leuk cadeau bv. Zo hebben ze boeketten met als extra chocolade, champagne, wijn of een beautyset. Maar je kan evengoed kiezen voor een boeket met vaas.
Zo bestelde ik het Boeket Frivool, die bevat een prachtige witte amaryllis, maar ook een katoentak, een dennentak en andere mooie witte bloemetjes. En daarnaast ook een grote vaas. Eens de bloemen zijn uitgebloeid blijven de andere takken zeker nog lang mooi, dus je hebt er zeker lang geniet van, en dat voor de prijs van €16.99.

Daarnaast bestelde ik ook het boeket Jingle Bells, met kerstchocolade. Het mooie rood-groene boeket bevat oa. rozen, gerbera's, germini's, crysanten, ilex takken (rode besjes), 1 rode amaryllis, dennenappels en kerstballen. Rode bloemen passen perfect bij de kerstsfeer, en mogen dus ook niet ontbreken in mijn huis (ook mijn kerstboom heeft voornamelijk rode versiering).
Niet te vergeten, het boeket komt samen met lekkere kerstchocolade, witte, melk en donkere chocolade in de vorm van kerstbomen en sneeuwmannetjes. Voor dit pakket betaal je €27.99.

Ze hebben ook supermooie planten, gecombineerd met leuke bloempotten, maar ook leuke kaartjes!
Niet alleen van het aanbod, maar ook van de levering ben ik best tevreden. De bloemen werden heel snel geleverd. Ik had het op donderdagavond 22u besteld en op zaterdag werden ze geleverd. Uiteraard kan je ook zelf de besteldatum kiezen.

Wat denken jullie, is bloemen iets waar jullie tevreden mee zouden zijn of wil je liever echt wel een cadeautje van onder de boom openmaken?

Meer info en het volledige aanbod op de website van greetz.be
Disclaimer: ik kreeg deze bloemen van Greetz.be in ruil voor een blogpost. Deze sponsoring heeft geen enkele invloed op mijn beoordeling. De volledige disclaimer lees je hier