Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random Pics: It's the most wonderful time of the year


Hoewel Kerstmis al achter de rug is, wil ik jullie toch nog een vrolijk kerstfeest wensen. Hopelijk hebben jullie een gezellige kerstavond en een fijne kerstdag gehad, samen met de mensen die je het liefste hebt!
Wij vierden gezellig met familie op kerstavond, en met ons drietjes thuis op kerstdag zelf. Heel relax, niets gehaast, echt een hele fijn tijd! Het uitkijken naar deze dagen vind ik eigenlijk nog leuker op zich, kerstfilms bekijken, het gezellig maken thuis, lekkere hapjes eten, ... Het gaat toch allemaal veel te snel voorbij.
Ik zet alvast mijn leukste foto's van de afgelopen weken hier eens op rijtje, met voornamelijk dessertjes en kerstbomen :)

Hier voornamelijk in de herfst-sfeer, maar ook al heb ik het niet zo voor de kouder wordende dagen, het blijft toch een heel gezellige periode!

Naast warme chocomelk, is mijn favoriete warme drank toch wel muntthee!

Hoe schattig is deze vegan appel-speculoos  cake met nootjes en een kastanje botercrème.
Niet alleen mooi maar ook heerlijk, gemaakt door Chez Mariette.

De kerstperiode in Gent is altijd supermooi! Niet alleen op de kerstmarkt, maar ook gewoon de straten en gezellige plekken zijn zo mooi versierd! 


Ook deze prachtige kerstboom staat in Gent, namelijk in het Pillows Hotel Ghent!

Ik heb er jammer genoeg niet gelogeerd, maar mocht mocht er wel heerlijk ontbijten!

Na de sint, was het thuis ook tijd om mijn kerstboom te zetten. Hoewel ik elk jaar zeg dat ik niets nieuws ga kopen voor in de kerstboom, kon ik deze toch niet laten hangen!

De kerstperiode betekent ook zoveel lekkere dingen, eens zondigen moet kunnen want al die lekkere koekjes en desserts voor kerst, daar kan je toch niet aan weerstaan! 

Vorig week bezocht ik het stadje Breda! Ik was er nog niet eerder geweest, maar wat gezellig was het daar! Heel mooi versierd voor de feestdagen en wat een leuke plekjes en winkeltjes hebben we bezocht. Ik sprak er af met vriendin Deb, die in Nederland woont en ik ken van haar blog Beautygoddess!

We hadden een geweldige tijd! We startten onze dag in een leuke cupcake-shop die Deb had gevonden, A Cup of Cake. Zo mooi daar, helemaal mijn ding uiteraard! Ik ga er zeker nog eens terug!

Zo, deze foto was vlak voor kerstavond! De cadeautjes waren ingepakt, nog een lekkere chocomelk voor het klaarmaken van mezelf en de avond kon beginnen!

Hopelijk hadden jullie een gezellige december/kerstmaand! Geniet van de laatste week van het jaar!