Mogelijk gemaakt door Blogger.

Cadeautip: Kneipp - Cosy Moments


De winter staat ervoor gekend, het is een gezellige tijd, waarbij je lekker in de zetel duikt onder een dekentje, met je favoriete programma of boek, een heerlijk lang bad met kaarsjes op de achtergrond.
Ook Kneipp zorgt voor 'Cosy Moments' met zijn nieuwe verwarmende geurlijn. Warme geurnoten van macadamia, steranijs en sinaasappel, in drie fijne producten en een geurkaars!
Heerlijk voor jezelf, maar ook het ideale cadeautje voor onder de kerstboom!

Een crème bad, crème douche en een bodylotion in deze heerlijke geur, die helpen de natuurlijke vochtbalans van de huid in stand te houden.
De crème douche is als een zachte streling voor je huid. De formule met macadamiamelk en steranijs hydrateert en verzorgt de huid 24 uur lang.
Kneipp crème bad zorgt voor een heerlijk schuimend romig bad met verzorgende ingrediënten die de huid ook gaan beschermen.

Na het bad of douche, kan je je huid extra gaan verzorgen met de body lotion. Het is een rijke lichaamsverzorging met macadamiamelk die langdurig hydrateert en de beschermlaag van de huid herstelt. De verzorgende formule met vitamine E, sheabutter en huidkalmerende panthenol zorgt voor een zachte en soepele huid. De warme geur van steranijs en sinaasappel geeft een echt verwengevoel.

Het is echt een heerlijke winterse, beetje ook kerst, geur, subtiel maar toch aanwezig. Heel fijn vind ik het voor deze tijd van het jaar.
Naast de drie verzorgingsproducten is er ook een geurkaars in de Cosy Moments lijn, om de geur ook in je hele huis achter te laten. De geurkaars met natuurlijke essentiële anijsolie zorgt voor een gezellige en warme sfeer. De kaars heeft 20 branduren.

Ik vind het alvast een geslaagde collectie, wat denken jullie ervan?

Kneipp - Cosy Moments
Crème douche - 200 ml - €5.99
Crème bad - 400 ml - €9.49
Body lotion - 200 ml - €9.49
Geurkaars - 145 gr - €7.99
Verkrijgbaar in de drogisterij
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier